1 hét alatt kinyomtatták az életnagyságú Szabadság-szobrot

Ha van valami, amit megtervezel és ki szeretnéd nyomtattatni, egyszerű dolgod van, felmész a 3Dhubs.com-ra és megkeresed a közeledbe lévő 3D nyomtatós cégeket, és máris küldheted mit akarsz nyomtatni. Hasznos, mert keresés közben látod azt is, kinek milyen nyomtatója van. A legtöbb ilyen HUB Milánóban van, ez számomra érdekes volt, és utána jön csak New York, Los Angeles. 750 millió embert érnek el jelenleg a 3DHUB-ok, tehát lassan mindenki kapcsolatba kerülhet ezzel az új technológiával.

Be is mutatták milyen komoly teljesítményre képesek, 1 hét alatt egy élethű nagyságú Szabadság szobrot (93 méteres)  nyomtattak ki. A baloldali képen látszik, hogy melyik városban melyik részét készítették el.

3dhubs

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!