KezdőlapGazdaság és üzlet1 hét alatt kinyomtatták az életnagyságú Szabadság-szobrot

1 hét alatt kinyomtatták az életnagyságú Szabadság-szobrot

-

Ha van valami, amit megtervezel és ki szeretnéd nyomtattatni, egyszerű dolgod van, felmész a 3Dhubs.com-ra és megkeresed a közeledbe lévő 3D nyomtatós cégeket, és máris küldheted mit akarsz nyomtatni. Hasznos, mert keresés közben látod azt is, kinek milyen nyomtatója van. A legtöbb ilyen HUB Milánóban van, ez számomra érdekes volt, és utána jön csak New York, Los Angeles. 750 millió embert érnek el jelenleg a 3DHUB-ok, tehát lassan mindenki kapcsolatba kerülhet ezzel az új technológiával.

Be is mutatták milyen komoly teljesítményre képesek, 1 hét alatt egy élethű nagyságú Szabadság szobrot (93 méteres)  nyomtattak ki. A baloldali képen látszik, hogy melyik városban melyik részét készítették el.

3dhubs

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek