10 legnézettebb vállalkozás ötlet a Minneren

Kíváncsi vagy melyik vállalkozás ötlet iránt érdeklődnek a legtöbben? Én is kíváncsi voltam, így megnéztem a statisztikákból. Az első helyen szereplő ötlet azért van ott, mert egy kicsit bulvárosra sikerült a címe (annyira nem volt ütős ötlet, mint a többi). Nézzük is a listát:

10. Indíts vállalkozást: 86. ötlet – Havidíjért zokni, boxer, bugyi, póló…
9. Indíts vállalkozást: 26. ötlet – Gyakorikérdések mobilapp
8.Indíts vállalkozást: 43. ötlet – Rendelj kínából
7. Indíts vállalkozást: 4. ötlet – Karriermenedzsment, fiatalok oktatása, fiatalok karrierjének elindítása
6. Indíts vállalkozást: 12. ötlet – Bérbeadós weblap
5. Indíts vállalkozást: 17. ötlet -Hungarianwinepack
4. Indíts vállalkozást: 3. ötlet – idősek gondozása, időseknek bevásárlás, felügyelet
3. Indíts vállalkozást: 1. ötlet – Albérlet közvetítés külföldieknek
2. Indíts vállalkozást: 100. ötlet – “Tuti kamu ez a nyereményjáték”
1. Indíts vállalkozást: 23. ötlet – Tibi atya újratölt(ve)

Már dolgozok az új ötleteket. Eddig 124 ötlet töltöttem fel az Indíts vállalkozás rovatba, de már készülnek az újabb ütős ötletek.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!