szombat, január 16, 2021

10 legnézettebb vállalkozás ötlet a Minneren

Kíváncsi vagy melyik vállalkozás ötlet iránt érdeklődnek a legtöbben? Én is kíváncsi voltam, így megnéztem a statisztikákból. Az első helyen szereplő ötlet azért van ott, mert egy kicsit bulvárosra sikerült a címe (annyira nem volt ütős ötlet, mint a többi). Nézzük is a listát:

10. Indíts vállalkozást: 86. ötlet – Havidíjért zokni, boxer, bugyi, póló…
9. Indíts vállalkozást: 26. ötlet – Gyakorikérdések mobilapp
8.Indíts vállalkozást: 43. ötlet – Rendelj kínából
7. Indíts vállalkozást: 4. ötlet – Karriermenedzsment, fiatalok oktatása, fiatalok karrierjének elindítása
6. Indíts vállalkozást: 12. ötlet – Bérbeadós weblap
5. Indíts vállalkozást: 17. ötlet -Hungarianwinepack
4. Indíts vállalkozást: 3. ötlet – idősek gondozása, időseknek bevásárlás, felügyelet
3. Indíts vállalkozást: 1. ötlet – Albérlet közvetítés külföldieknek
2. Indíts vállalkozást: 100. ötlet – “Tuti kamu ez a nyereményjáték”
1. Indíts vállalkozást: 23. ötlet – Tibi atya újratölt(ve)

Már dolgozok az új ötleteket. Eddig 124 ötlet töltöttem fel az Indíts vállalkozás rovatba, de már készülnek az újabb ütős ötletek.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek