200 millió dolláros bevételre tesz szert a Kim Kardashian appot fejlesztő cég

A Bloomberg értesülései szerint 200 millió dolláros árbevételt érhet el a Glu Mobile vállalat ebben az vében. Ez persze legújabb játékuknak a Kim Kardashianról szóló applikáció érdeme. A statisztikákban is jól áll már a játékuk, például több mint 40 ezer ötcsillagos értékelés érkezett az Apple App Storeban a játékra.

A cég egy okos döntéssel a mostanában egyre többet érő Kimet választotta főszereplőnek. A vállalat részvényei így emelkedhetnek még az év végéig. Jelenleg az 5,50-e szint megfogja az árfolyamot, ha újra emelkedésnek indul akkor akár 10-18 dollár közé is felmehet az árfolyama. A cég ezzel a játékkal az egyik legjobb évét zárja. És feltehetőleg hasonló vonalon indul tovább.

gluu_aug

 

Egy hasonló részvényről márt írtunk. A King.com mobil applikáció készítő cég részvényeit elemeztük, ez a cég készíti az ugyanúgy sikeres Candy Crusht. Az akkori véleményünk most se változott, a King részvényei nem hisszük, hogy jól fognak szerepelni, jelenleg is csak a kibocsátási áron forognak a tőzsdén. Sajnos új jobb játékot még nem tudott felmutatni a cég. Így ha a két részvény közül kéne választanunk a Glu Mobile lenne a megfelelő választás. Többek között azért is, mert még egy játékuk ismerős lehet számodra: Deer Hunter. Akár 100%-os növekedést is produkálhat az árfolyama az elkövetkező években.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!