220 ezer Ft-ról indult a licit a házra, 7,5 millióért kelt el

Detroitban lefoglalt házakra lehet licitálni, 1000 dollárról indul a licit. Egy cikket írtunk már róla. Most elérkezett a kezdés dátuma, és tegnap megvolt az első aukció. Aki megnyeri az aukciót, neki be kell adnia egy rekonstrukciós tervet, ami tartalmazza, hogyan hozná rendbe a háza, amennyiben nem hozza rendben elveszti a házat. Sokszor többe fog kerül majd a ház rendbetétele, mint maga a vételára.

Az első házra 34100 dollár volt a nyerő licit. Detroit polgármestere (Mike Duggan) twitterjén olvasható is az eredmény.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!