2250 napja tart a részvények emelkedése. Erre mit mond a FED elnöke?

2009-óta emelkednek tartósan a részvényárfolyamok a tengerentúlon, vagyis az USA-ban (erről itt is írtunk). Tegnap sokkolta picit az elemzőket az, hogy a FED (amerikai jegybank) elnöke Janett Yellen szerint a részvények magasan értékeltek jelenleg. Érdekes megnyilvánulása volt így a hölgynek, mivel kimutatható, hogy a cég értékek átlagos szinten vannak, a kis befektetők nem zsákolják a részvényeket, szóval a piacok nyugodtak.

Azok a részvények, ahol gond van, persze esnek is szépen. Yellen a hozzászólásával legalább elindította a kaszinó részvényeim esését (már aggódtam, hogy nem fognak esni, hiszen arra spekuláltam). Az MGM átfordult kis pluszba, míg az LVS picit gondolkodik, de hamarosan beindul.

Összességében viszont elmondhatjuk, érdemes felkészülni arra, hogy a részvény piacok korrigálnak picit, megtorpannak. De ettől még lesznek olyan részvények amikből profitálhatunk. Kövesd a Minner.hu tőzsde rovatát, mert a részvény elemzésekbe érdekességeket is csempészünk, nem fogsz unatkozni.

Ezt a képet is érdemes megnézned.

Bika piac statisztika (2)

Kiemelt kép forrása: CNNMoney, Bespoke Invesment Group

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!