24 ezer %-ot emelkedett egy részvény az elmúlt hónapban

Elképesztő magasságokba szökött a CYNK Technology részvény árfolyama. 24 ezer %-ot emelkedett az elmúlt 1 hónapban. Ez persze az un. OTC piacon történt, ami a tőzsdén kívüli kereskedést jelenti. A vállalat a facebookhoz hasonló közösségi hálót üzemeltet, csak üzletemberekre és sztárokra kihegyezve. A weboldaluk  az introbiz.com oldalon érhető el.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Érdemes lesz figyelni a következő mozgást, hiszen akár vissza is ránthatják az árfolyamot. A cég pénzügyi jelentései szerint még nem termelt bevételt, és vagyona sincs. Persze egy startuptól mit is várhat az ember. De maga az árfolyam mozgás így is óriási.  A mostani 14 dollár feletti árral pedig már 4 milliárd dollár (!!!) felett van a cég piaci értéke, ami óriási, és túlzó is lehet egyszerre.  A vételtől mindenkit óva intünk! A cégvezetőknek ott a Linkedin, amit teljes körűen ki tudnak használni, és nem biztos, hogy ez a cég lesz a konkurenciája.

cynk_otc

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!