24 ezer %-ot emelkedett egy részvény az elmúlt hónapban

Elképesztő magasságokba szökött a CYNK Technology részvény árfolyama. 24 ezer %-ot emelkedett az elmúlt 1 hónapban. Ez persze az un. OTC piacon történt, ami a tőzsdén kívüli kereskedést jelenti. A vállalat a facebookhoz hasonló közösségi hálót üzemeltet, csak üzletemberekre és sztárokra kihegyezve. A weboldaluk  az introbiz.com oldalon érhető el.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Érdemes lesz figyelni a következő mozgást, hiszen akár vissza is ránthatják az árfolyamot. A cég pénzügyi jelentései szerint még nem termelt bevételt, és vagyona sincs. Persze egy startuptól mit is várhat az ember. De maga az árfolyam mozgás így is óriási.  A mostani 14 dollár feletti árral pedig már 4 milliárd dollár (!!!) felett van a cég piaci értéke, ami óriási, és túlzó is lehet egyszerre.  A vételtől mindenkit óva intünk! A cégvezetőknek ott a Linkedin, amit teljes körűen ki tudnak használni, és nem biztos, hogy ez a cég lesz a konkurenciája.

cynk_otc

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!