24 karátos iPhone 6 várja gazdáját, David Beckhamnek, és Usian Boltnak is van

A Goldgenie dizájner cég már régóta foglalkozik azzal, hogy egy átlagos mobilt felturbóz itt-ott arannyal, gyémánttal, vagy ezüsttel. A telefon hátlapja aranyból van, illetve apró gyémántokat is elhelyeznek a mobilokon.  A cég 24 karátos aranyból készítette el az iPhone 6 külső részét, az oldalsó gombokat, illetve a fülhallgatót, csatlakozókat. Ezen kívül még gyémánttal is díszítette a mobil külső peremét, sőt az Apple logó is gyémántkirakású. A legdrágább iPhone így 3,51 millió dollár értékű, tehát 930 millió forint.  (A képeket a szöveg alatt találod.)

A dizájner cég ügyfelei között olyan hírességek is szerepelnek, mint David Beckham, Usian Bolt, illetve Puff Daddy.  A cég weboldalát megnézve találtunk olcsóbb készüléket is. Gold Iphone-nál az alsó kategória 4 millió forint, így a fent említett közel 1 milliárd forinttal szemben nem kell (annyira) mélyen a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy luxus mobilunk legyen.

Arany, luxus iPhone 6
Arany, luxus iPhone 6
Arany, luxus iPhone 6
Arany, luxus iPhone 6
Arany, luxus iPhone 6
Arany, luxus iPhone 6

 

Olvasd el ezt is:
4 kilós arany ruha, és hordja a tulajdonosa

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!