2600 forint/óra minimálbérrel te is elégedett lennél? Ebben az országban megkapod! (Havi 400 ezer forint)

Az OECD legfrissebb adatai szerint az adók és járulékok levonása után a legnagyobb minimálbér Ausztráliában kapják a munkavállalók, összege 2600 forint/óra. Sok adót le se vonnak az ausztrálok béréből, adóval növelt értéke 10,38 dollár/óra, míg a levonások után 9,54 dollár.

Az USA a 11. helyen áll a listán 6,26 dollár/órával.. Nézd meg a top 10-et, mindenhol már az adók levonása után láthatók az összegek (/óra).

minimalber statisztika

További hasonló cikk:
Nézd meg mennyi lenne a fizetésed Amerikában

 

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!