vasárnap, január 17, 2021

3 év múlva már nem használunk mobilokat???

Jó nagy hülyeséget írtam a címben? (Nem véletlen, hogy ezt írtam). Te is úgy látod, hogy a technológia még nem fog akkorát ugrani, hogy a már hozzánk nőtt mobilokat nem fogjuk ilyen rövid idő alatt leváltani más eszközre? Szuper! Én is így gondolom. Szóval akkor azt mondod, hogy még egy ideig nem fognak csődbe menni a telekommunikációs cégek (mobiltelefon részlegei)? Oké! Akkor képzeld el. ….

hogy egy 273 000 fős telekom cég tulajdonosa vagy. És minden évben kapsz osztalékot a nyereség után, most 5%-ot kaptál volna (negyedévente elosztva fizetik). Stabil bevétele van a cégednek, és tudod, hogy minden másodperc beszélgetésből, minden eladott mobilból neked profitod van. Ez nem álom! Ennél a példánál maradva, ha az AT&T részvényéből vásárolsz, akkor tulajdonosa leszel a cégnek, és te is kapsz osztalékot a részvény hozam mellett. Ha év elején vettél volna a részvényből, akkor most már az 5% osztalék mellett 13% részvény hozamod is lenne, vagyis 18% profitnál járnál.

Bízol a mobilokban? Akkor az AT&T-ban? Érted már miért írtam ezt a tartalmat?
A részvény újra emelkedő trendbe lépett, vagyis ez már csak akkor lesz biztos, ha sikerül tartósan 39,5 dollár fölé emelkednie. Illetve a szektor eredményeitől is függ. Ez nem egy olyan részvény, amit rövid távra vesz az ember.

atandt

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Pánik a tőzsdén? Feszített árfolyamok? Kisebb zuhanás? Mibe fektess az elkövetkező 1-3 évben? Itt a válasz!
Mikor vegyél Apple részvényt? Érdemes venni?

 

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex.com -nél is tudsz kereskedni az amerikai részvényindexekkel, és részvényekkel. Gyors a számlanyitás, és könnyű kezelni a tőzsde programot is, nem is beszélve, hogy mobilról is elérhető már a kereskedés. Kattints ide! 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek