KezdőlapTőzsde3 év múlva már nem használunk mobilokat???

3 év múlva már nem használunk mobilokat???

-

Jó nagy hülyeséget írtam a címben? (Nem véletlen, hogy ezt írtam). Te is úgy látod, hogy a technológia még nem fog akkorát ugrani, hogy a már hozzánk nőtt mobilokat nem fogjuk ilyen rövid idő alatt leváltani más eszközre? Szuper! Én is így gondolom. Szóval akkor azt mondod, hogy még egy ideig nem fognak csődbe menni a telekommunikációs cégek (mobiltelefon részlegei)? Oké! Akkor képzeld el. ….

hogy egy 273 000 fős telekom cég tulajdonosa vagy. És minden évben kapsz osztalékot a nyereség után, most 5%-ot kaptál volna (negyedévente elosztva fizetik). Stabil bevétele van a cégednek, és tudod, hogy minden másodperc beszélgetésből, minden eladott mobilból neked profitod van. Ez nem álom! Ennél a példánál maradva, ha az AT&T részvényéből vásárolsz, akkor tulajdonosa leszel a cégnek, és te is kapsz osztalékot a részvény hozam mellett. Ha év elején vettél volna a részvényből, akkor most már az 5% osztalék mellett 13% részvény hozamod is lenne, vagyis 18% profitnál járnál.

Bízol a mobilokban? Akkor az AT&T-ban? Érted már miért írtam ezt a tartalmat?
A részvény újra emelkedő trendbe lépett, vagyis ez már csak akkor lesz biztos, ha sikerül tartósan 39,5 dollár fölé emelkednie. Illetve a szektor eredményeitől is függ. Ez nem egy olyan részvény, amit rövid távra vesz az ember.

atandt

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Pánik a tőzsdén? Feszített árfolyamok? Kisebb zuhanás? Mibe fektess az elkövetkező 1-3 évben? Itt a válasz!
Mikor vegyél Apple részvényt? Érdemes venni?

 

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex.com -nél is tudsz kereskedni az amerikai részvényindexekkel, és részvényekkel. Gyors a számlanyitás, és könnyű kezelni a tőzsde programot is, nem is beszélve, hogy mobilról is elérhető már a kereskedés. Kattints ide! 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek