3D nyomtatás hete a Minneren – November 17-23.

Miről szól a 3D nyomtatás hete? 

November 17- 23. között a Minneren 90%-ban a 3D nyomtatás technológiájával foglalkozunk. Olyan cikkeket, videókat, tartalmakat teszünk közzé, amelyek nemcsak a szakembereket és 3D fanatikusokat, hanem az átlagembereket is érdekli.  Napi 5-10 db tartalmat teszünk fel az oldalunkra egy héten át. Nyereményjáték is lesz (részletek alul).

Az érintett témákra néhány példa:
Mire tudja használni egy átlag ember a 3D nyomtatót?
Karácsony alkalmából érdemes e egyet vásárolni? Jó ajándék lehet?
Milyen lehetőségeket nyújt egy vállalatnak a 3D nyomtatás?
Hová fejlődik ez a szektor? Hatással lesz a munkahelyekre?
Félni kell ettől az innovációtól?
Hogyan tudtak kinyomtatni egy házat? Mi szükséges ahhoz, hogy ez itthon is kivitelezhető legyen?
Tudok 3D nyomtatót nyomtatni?

November 18-án 17:00-tól lesz egy meetup is, ahol kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek meg a 3D nyomtatás technológiával, és feltehetitek kérdéseiteket. Ide kattintva eléritek a meetupot.

November 20-án csütörtökön 17:00-tól pedig a Gadget bárban egy workshop keretében ismerkedhetsz meg a 3D nyomtatás folyamatával.

Nyereményjáték: Az oldalra feltett kérdőív kitöltök között kisorsolunk 3DB Mini Me szobrocskát (melynek darabja 30 ezer Ft értékű, a nyerteseket tetőtől talpig bescanneli a Basiliskus3D Grafikai Stúdió, majd 15 centiméteres nagyságban kinyomtatja valós másukat.) Erre itt egy jó példa:
3D model of Stephen Moss

További nyeremény még egy 20 ezer Ft értékű 3D nyomtatási utalvány a 3dee.hu felajánlásával, egy cikkben le is írjuk, mire lehet felhasználni, mit lehet kinyomtatni ennyi pénzből.

Látogass fel a Minner.hu-ra és merülj el a 3D nyomtatás technológiában. Lájkold a minner.hu facebook lapját és követheted az eseményeket!

[sam_ad id=”79″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!