3D nyomtatás hete a Minneren – November 17-23.

Miről szól a 3D nyomtatás hete? 

November 17- 23. között a Minneren 90%-ban a 3D nyomtatás technológiájával foglalkozunk. Olyan cikkeket, videókat, tartalmakat teszünk közzé, amelyek nemcsak a szakembereket és 3D fanatikusokat, hanem az átlagembereket is érdekli.  Napi 5-10 db tartalmat teszünk fel az oldalunkra egy héten át. Nyereményjáték is lesz (részletek alul).

Az érintett témákra néhány példa:
Mire tudja használni egy átlag ember a 3D nyomtatót?
Karácsony alkalmából érdemes e egyet vásárolni? Jó ajándék lehet?
Milyen lehetőségeket nyújt egy vállalatnak a 3D nyomtatás?
Hová fejlődik ez a szektor? Hatással lesz a munkahelyekre?
Félni kell ettől az innovációtól?
Hogyan tudtak kinyomtatni egy házat? Mi szükséges ahhoz, hogy ez itthon is kivitelezhető legyen?
Tudok 3D nyomtatót nyomtatni?

November 18-án 17:00-tól lesz egy meetup is, ahol kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek meg a 3D nyomtatás technológiával, és feltehetitek kérdéseiteket. Ide kattintva eléritek a meetupot.

November 20-án csütörtökön 17:00-tól pedig a Gadget bárban egy workshop keretében ismerkedhetsz meg a 3D nyomtatás folyamatával.

Nyereményjáték: Az oldalra feltett kérdőív kitöltök között kisorsolunk 3DB Mini Me szobrocskát (melynek darabja 30 ezer Ft értékű, a nyerteseket tetőtől talpig bescanneli a Basiliskus3D Grafikai Stúdió, majd 15 centiméteres nagyságban kinyomtatja valós másukat.) Erre itt egy jó példa:
3D model of Stephen Moss

További nyeremény még egy 20 ezer Ft értékű 3D nyomtatási utalvány a 3dee.hu felajánlásával, egy cikkben le is írjuk, mire lehet felhasználni, mit lehet kinyomtatni ennyi pénzből.

Látogass fel a Minner.hu-ra és merülj el a 3D nyomtatás technológiában. Lájkold a minner.hu facebook lapját és követheted az eseményeket!

[sam_ad id=”79″ codes=”true”]