4 kilós arany ruha, és hordja a tulajdonosa

4 kg-os aranyozott inget csináltatott magának egy indiai textil milliárdos. Pankaj Parakh is hasonló utat járt be mint például Zuckerberg, ott hagyta a sulit, majd képesítés nélkül bele vágott az üzletbe. Most 45. születésnapjára csináltatta a 4kg-os arany inget. A képeken látszik testőrökkel védi magát. Jó kis megtakarítási formát választott. 45 millió Ft-ot ér  4kg arany.

Textile Magnate Treats Himself To A Gold Shirt Textile Magnate Treats Himself To A Gold Shirt aranying4

Érdekelhet téged az is, hogy ténylegesen mennyi az arany ára, meg fogsz lepődni:
Aranyat venni vagy eladni? Megéri egyáltalán?

 

Forrás: dailymail

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!