45 millió Ft-ért vehetsz egy részvényt, mélyen a zsebedbe kell nyúlni

Warren Buffett cégének részvénye már 200 000 dollár felett van, ami mai árfolyamon számolva bőven 45 millió Ft feletti összeget jelent. Míg mondjuk a többi nagyobb cég részvény árfolyama átszámítva 10-30 ezer forint között mozog, addig ha a Berkshire Hathaway Inc. részvényéből ha csak egyet is venni akarunk mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

A Berkshire szinte egy befektetési alapként működik, mivel a vállalat több cégben is tulajdonrészt vásárol, sőt spekulál is. Nagyon jól csinálják, évente 22,6%-os átlagos hozamot tudnak felmutatni. Ebben a negyedévben is nőtt a profitjuk.

Warren Buffettre sokan felnéznek, legutóbb 2 millió dollár felett fizetett valaki csak azért, hogy találkozhasson vele egy ebédre. Az árfolyam magáért beszél, elemezni se nagyon lehet, felfelé száguldott. De persze látható, a válságkor szépen beesett, igaz azóta felülmúlja teljesítményben az S&P500 és a DJ30 indexet is.

berkshire_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!