5 népszerű óra, ami számodra is megkönnyítheti a választást

Feltetted már azt a kérdést, hogy milyen órát válasszak? Én nagyon nehezen választottam ki a legutóbbi karórámat. Mert azért akartam megvenni, hogy az üzleti életben is megállja a helyét a karomon. Aztán szembesültem, hogy akkora a választék, hogy nem is tudok dönteni, és a divattal se voltam tisztában. Nekem akkor az olyan listák segítettek a döntésben, mint amit most itt látsz. Ezt a listát a Business Insider készítette a Jomashop segítségével. Ezek a legnépszerűbb órák most a weben. Nekem is a következő órám már jobban meg fogja közelíteni a 100 000 forintot. A végére pedig az extra tipp, láthatod én most milyen órát hordok, ebben megyek tárgyalni is.

1. Omega Seamester Automatic Blue dial – 2 695 dollár 

omega-seamaster


2. Citizen Navihawk A-T Eco-Drive Chrono  369 dollár

citizen-navihawk


3. Omega Speedmaster Professional Moonwatch, 3 350 dollár

omega-speedmaster


4. Tag Heuer Formula One, 845 dollár

tag-heuer-formula-one


5. Movado Museum, 199 dollár

movado-museum


+1. Ilyen van nekem: FOSSIL FOSSIL MAN FS4735
42 000 forint

Nem egy drága óra, de mégis elegáns, és minden ruhámhoz illik. Abszolút üzleties megjelenést kölcsönöz.

fossilminner

Fotók: Jomashoplionseek.com
F orrás: Business Insider 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!