500 000 forintot költ a Minner a ti reklámotokra, marketingetekre!

Lépj minél előbb! Kerülj be a Minner.hu-ra a következő 2 hónapban! Egy jó nagy adag megjelenési lehetőséget kaptok! Új (még nem működő) és működő vállalkozók, cégek előtt is él a lehetőség.
A következő 2 hónapban a cél, hogy elköltök (összesen) 500 000 forintot a MinnerX-be beküldött tartalmaitokra Facebookon. +az organikus elérés (napi 13 000 látogató, 39 000 FB követő). Tehát én reklámozlak téged! A MinnerX-be kerülnek a vendég tartalmaitok. Számításaim szerint 15-30 cég, vállalkozó fog erre a lehetőségre lecsapni, szóval lesz büdzsé a tartalmakra. Ha több lenne, majd ahhoz igazítom az összeget, 800 000-ig elmehetünk. Akár 4-8 tartalmat is be tudsz majd küldeni. Nem csak abban segít neked, hogy kiposztolom, reklámozom, hanem még a SEO-dat (kereső marketing) is erősíti.

Napi 13 000 látogató + 39 000 FB követő + reklám + segítség a tartalomkészítésben (tőlem) = Visszautasíthatatlan ajánlat.

+Segítek kitalálni, hogy milyen tartalommal jelenj meg!

Feltételek:

 • MinnerAkadémia hallgató legyél, a Minnerre vendégcikk beküldés, vagyis a MinnerX-be kerülés feltétele, hogy legalább 10 000 forint értékben vásárolj képzést a MinnerAkadémián. Szerencsére ezt elég sokatok teljesíti már most. A MinnerX azért is jött létre, hogy a hallgatókat, Minner vállalkozókat támogassam. https://minnerakademia.hu/
 • Heti egy tartalom kerülhet fel a MinnerX-be egy-egy jelentkezőtől. Ide: https://minner.hu/minnerx/
  A látogatók a menüből is elérik. Sőt, ha megosztok egy cikket, alatta megjelenik a többi is.
 • Határidő: Mostantól van az indulás, az első beérkező anyagot már reklámozom is. Szóval bátran csatlakozz! Végső határidő 2020.07.05.
 • Maximum csatlakozók száma: 30 cég/személy – még van hely
 • Tartalmat kell készíteni, de ebben segítek, kitaláljuk, mi legyen az. Ezen ne görcsölj! Írj a Minner FB-jára! Ha nekem írsz, akkor is átirányítalak ide, hiszen ott is én válaszolok.
 • Működő cégek: Meg kell találnunk majd az egyensúlyt, hogy a Minnerhez is kapcsolódjon. Jó, ha beleillik egy kicsit a Minnerbe, de majd úgy fogalmazunk. A cél a Minner közösségnek eladni.
 • Új vállalkozások! Teszteljük le, hogy kell-e az embereknek az, amit kitaláltál! Nem fogják ellopni, na meg majd brainstormingolunk róla!
 • Visszautasítás: Vannak olyan területek, mint a szerencsejáték, MLM, átverés, kriptovaluta és egyéb területek, amik megjelenését elutasítjuk.
 • A következő lépés:
  1. Eldöntöd, részt veszel benne! Ellenőrzöd, hogy megfelelsz-e a MinnerAkadémiás feltételnek (minimum 10 000 forint értékben vásároltál már képzést). A hallgatóinkat szeretnénk támogatni. https://minnerakademia.hu/
  2. Írj a Minner Fb-jára üzenetet (Messenger). Jelezd, hogy részt veszel benne (én felfogom vésni a neved egy Trello táblába, jegyzetelek oda). Ötletelünk az anyagokon, sőt a cél legyen az, hogy 2-3 MinnerX tartalom kerüljön fel legalább tőled is. (Heti 1.)
  3. Elkészíted az anyagot, ami kb 5-10 mondat, ha több, az még jobb.
  4. Figyeled a MinnerX-et, lájkolod a saját posztodat, amikor megosztom.
  5. Kapsz egy jó nagy adag figyelmet! +A brainstorming alatt marketing ötleteid is jönni fognak.

Vágjunk bele!

Jó munkát!
Üdvözlettel
Milán, Minner.hu

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!