51. ötlet a valóságban: Modoo Home, egy magyar csapat londoni cége

Az 51. ötlethez hasonló vállalkozást alapított három magyar fiatal az Egyesült Királyságban. A Modoo Home névre keresztelt vállalkozás, márka bútorfelújítással foglalkozik. Ebben a cikkben olvastam, hogy céljuk nem is a gyors meggazdagodás (nem futószalagon akarják gyártani a termékeiket), hanem minél több régi bútort szeretnének megmenteni. Az is olvasható abban az írásban, hogy a szakmai hátterük is megvan a bútorok elkészítéséhez, átalakításához. Későbbiekben pedig szeretnének saját kollekciót is kreálni, nem csak a szemétből varázsolni.

Modoo Home - előtte utána
Modoo Home – előtte utána

Egy közösségi finanszírozó kampányt is indítottak, amely beindíthatja a vállalkozást már kevés tőke esetén is. Jelenleg 559 angol font (240 ezer forint) gyűlt már össze, ami nem milliós tétel, de kezdésnek jó visszajelzés, hogy van helyük a piacon.

A weboldaluk jó, könnyen használható. A közösségi médiát is kihasználják, többet is használnak egyszerre. Blogot is indítottak, ami külön jó pont, igaz én több olyan tartalmat is beletennék, ami populárisabb, így többen látogatnák az oldalt. A cég még fiatal, szóval még fejlődés előtt áll. A későbbiekben, amennyiben elkezdenek reklámozni például Facebookon, és picit aktívabban is posztolnak máris egyre több vevőre számíthatnak.

Jól eltalálták az árakat is, és a “zöld” tudatos vásárlókat ezzel meg is tudják fogni.

Nézd meg a Kickstarter közösségi finanszírozó oldalra feltöltött kampány videójukat:

Modoo Home Kickstarter Film from Dora Botta on Vimeo.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Forrás: Kickstarter, Hg.hu
Fotó: Modoo Home

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!