51. ötlet a valóságban: Modoo Home, egy magyar csapat londoni cége

51. ötlet a valóságban: Modoo Home, egy magyar csapat londoni cége

Az 51. ötlethez hasonló vállalkozást alapított három magyar fiatal az Egyesült Királyságban. A Modoo Home névre keresztelt vállalkozás, márka bútorfelújítással foglalkozik. Ebben a cikkben olvastam, hogy céljuk nem is a gyors meggazdagodás (nem futószalagon akarják gyártani a termékeiket), hanem minél több régi bútort szeretnének megmenteni. Az is olvasható abban az írásban, hogy a szakmai hátterük is megvan a bútorok elkészítéséhez, átalakításához. Későbbiekben pedig szeretnének saját kollekciót is kreálni, nem csak a szemétből varázsolni.

Modoo Home - előtte utána

Modoo Home – előtte utána

Egy közösségi finanszírozó kampányt is indítottak, amely beindíthatja a vállalkozást már kevés tőke esetén is. Jelenleg 559 angol font (240 ezer forint) gyűlt már össze, ami nem milliós tétel, de kezdésnek jó visszajelzés, hogy van helyük a piacon.

A weboldaluk jó, könnyen használható. A közösségi médiát is kihasználják, többet is használnak egyszerre. Blogot is indítottak, ami külön jó pont, igaz én több olyan tartalmat is beletennék, ami populárisabb, így többen látogatnák az oldalt. A cég még fiatal, szóval még fejlődés előtt áll. A későbbiekben, amennyiben elkezdenek reklámozni például Facebookon, és picit aktívabban is posztolnak máris egyre több vevőre számíthatnak.

Jól eltalálták az árakat is, és a “zöld” tudatos vásárlókat ezzel meg is tudják fogni.

Nézd meg a Kickstarter közösségi finanszírozó oldalra feltöltött kampány videójukat:

Modoo Home Kickstarter Film from Dora Botta on Vimeo.

Így vállalkozz - Vállalkozás építés online training.
Vállalkozói képzés
, induló vagy már meglévő vállalkozóknak. Kattints ide és csatlakozz a Minner Dream Teambe!
Volt már olyan, hogy valaki megvalósított egy ilyen ötletet?
Naná! Csak nem írom le, mert akkor nem kezdenél bele! Mindenki máshogyan valósítja meg! Gondold tovább az ötleteket! Hogyan kezdjek neki? Ehhez írtam egy cikket:
Így használd a Minner vállalkozás ötleteit Vagy nézd meg én hogyan valósítottam meg az egyiket (videós esettanulmány): Így valósítok meg egy vállalkozás ötletet - vlog
Szeretnéd képezni magad, hogy még jobb vállalkozó legyél?
A Minner Akadémia videós oktatása segítenek benne! www.minnerakademia.hu

 

Forrás: Kickstarter, Hg.hu
Fotó: Modoo Home