7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 2. tipp

Mibe fektessek 2016 -ban? Teheted fel magadnak a kérdést. Igaz, hogy rövid táv, de mindig lehet találni olyat, ami éppen felfutóban lehet. Igaz, hogy sokszor már unalmas egy-egy új startup megszületése, olvasni róluk, mégis a startupok körül forr a levegő. A befektetők előszeretettel kockáztatják a pénzüket. Az kockázati tőke társaságok összegyűjtik a befektetők pénzét, majd startupokba fektetik. Persze nem csak pénzt fektetnek beléjük, hanem adnak infrastruktúrát, oktatást… így spórolnak is, és egy-egy ötletből nagyobb arányban lesz sikeres termék, szolgáltatás. És itt jön a lényeg!

Gondolom te sem akarsz kimaradni a startup buliból? Akkor ez jó lehetőség lesz számodra! Más dolgozik helyetted! Olyan részvénytársaságot találtam, aki kockázati tőke cégként működik. A Hercules Technology Growth Capital startupokat nevel fel, befektetéseket eszközöl beléjük, majd vagy eladják vagy tőzsdére viszik a startupokat. Ebből származó profit a cég nyeresége, illetve mivel tulajdonosai adott startupnak, így bevétele is generálódik közben. Nos te úgy profitálhatsz ebből, hogy a cég részvényese vagy. Jelenleg például 10% osztalékot fizetnek évente! + árfolyam elmozdulásból is lehet profitod, főleg most.

Kattints ide, ha kíváncsi vagy milyen cégeket tudott nagy haszonnal tovább adni, vagy tőzsdére vinni… A vállalat főlapján azt is láthatod, éppen kikbe fektetett be.

Hívhatjuk startup részvénynek is. A Hercules Technology Growth Capital árfolyama most jó árszinten is van, tehát érdemes elgondolkodni a vásárlásán. 12 dollár felett emelkedő trendbe léphet, és újra 15 dollár fölé emelkedhet. Ez 25% profitot jelent számunkra. A cégnek nézz utána te is, de ez a legnagyobb tőzsdén lévő kockázati tőke társaság, aki 100%-ban ezzel foglalkozik.

htgc startup részvény

Mibe érdemes még befektetni? Itt a 2016- os lista:
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 1. tipp – Orosz részvények
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 2. tipp – Te sem akarsz kimaradni a startup buliból?
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 3. tipp – Ingatlan befektetési alap
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 4. tipp – Unicum
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 5. tipp – Indexek
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 6. tipp – Forint, akarom mondani euró

 

fotó: TechCrunch

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!