7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 2. tipp

Mibe fektessek 2016 -ban? Teheted fel magadnak a kérdést. Igaz, hogy rövid táv, de mindig lehet találni olyat, ami éppen felfutóban lehet. Igaz, hogy sokszor már unalmas egy-egy új startup megszületése, olvasni róluk, mégis a startupok körül forr a levegő. A befektetők előszeretettel kockáztatják a pénzüket. Az kockázati tőke társaságok összegyűjtik a befektetők pénzét, majd startupokba fektetik. Persze nem csak pénzt fektetnek beléjük, hanem adnak infrastruktúrát, oktatást… így spórolnak is, és egy-egy ötletből nagyobb arányban lesz sikeres termék, szolgáltatás. És itt jön a lényeg!

Gondolom te sem akarsz kimaradni a startup buliból? Akkor ez jó lehetőség lesz számodra! Más dolgozik helyetted! Olyan részvénytársaságot találtam, aki kockázati tőke cégként működik. A Hercules Technology Growth Capital startupokat nevel fel, befektetéseket eszközöl beléjük, majd vagy eladják vagy tőzsdére viszik a startupokat. Ebből származó profit a cég nyeresége, illetve mivel tulajdonosai adott startupnak, így bevétele is generálódik közben. Nos te úgy profitálhatsz ebből, hogy a cég részvényese vagy. Jelenleg például 10% osztalékot fizetnek évente! + árfolyam elmozdulásból is lehet profitod, főleg most.

Kattints ide, ha kíváncsi vagy milyen cégeket tudott nagy haszonnal tovább adni, vagy tőzsdére vinni… A vállalat főlapján azt is láthatod, éppen kikbe fektetett be.

Hívhatjuk startup részvénynek is. A Hercules Technology Growth Capital árfolyama most jó árszinten is van, tehát érdemes elgondolkodni a vásárlásán. 12 dollár felett emelkedő trendbe léphet, és újra 15 dollár fölé emelkedhet. Ez 25% profitot jelent számunkra. A cégnek nézz utána te is, de ez a legnagyobb tőzsdén lévő kockázati tőke társaság, aki 100%-ban ezzel foglalkozik.

htgc startup részvény

Mibe érdemes még befektetni? Itt a 2016- os lista:
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 1. tipp – Orosz részvények
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 2. tipp – Te sem akarsz kimaradni a startup buliból?
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 3. tipp – Ingatlan befektetési alap
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 4. tipp – Unicum
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 5. tipp – Indexek
7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 6. tipp – Forint, akarom mondani euró

 

fotó: TechCrunch

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!