7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 4. tipp

Azzal szerintem nem mondtam újat, hogy az alapkamatok jövőre sem fognak hirtelen felkúszni 3% fölé. Betéti kamatban nem is fogsz szerintem gondolkodni, ha nagyobb hozamot szeretnél elérni. Jó választás lehet számodra is az olyan blue chip részvény, ami magasabb osztalékot fizet. Bár a következő tippem egy olyan cégé lesz, amit nem tartunk blue chipnek, mégis szerintem az egyik legjobb választás. Csak pozitívan! Miért írom ezt?

Mert a 4. tippem a magyar Zwack Unicom Nyrt. részvényére vonatkozik. 2015-ben a részvény aktuális (akkori) árához képest 6,6%-os osztalékot fizetett (2014-ben még nagyobb egy részvényre jutó osztalékot fizetett). Sőt, aki már 2015 elején vett részvényt ő 20% feletti hozamot tehetett zsebre osztalékkal együtt. Erről itt írtam: 29% profit a Zwackon! Erre inni kell! Te is koccinthatnál erre…

A cég legfrissebb közleményét, melyben a számait látod itt olvashatod, kattints ide! A cég eredményei meggyőzőek. A legtöbb helyen növekedést tud felmutatni. Azt is mondhatjuk, hogy kiszámítható, stabil cég.

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!