7 befektetési tipp, ötlet 2016 -ra – 4. tipp

Azzal szerintem nem mondtam újat, hogy az alapkamatok jövőre sem fognak hirtelen felkúszni 3% fölé. Betéti kamatban nem is fogsz szerintem gondolkodni, ha nagyobb hozamot szeretnél elérni. Jó választás lehet számodra is az olyan blue chip részvény, ami magasabb osztalékot fizet. Bár a következő tippem egy olyan cégé lesz, amit nem tartunk blue chipnek, mégis szerintem az egyik legjobb választás. Csak pozitívan! Miért írom ezt?

Mert a 4. tippem a magyar Zwack Unicom Nyrt. részvényére vonatkozik. 2015-ben a részvény aktuális (akkori) árához képest 6,6%-os osztalékot fizetett (2014-ben még nagyobb egy részvényre jutó osztalékot fizetett). Sőt, aki már 2015 elején vett részvényt ő 20% feletti hozamot tehetett zsebre osztalékkal együtt. Erről itt írtam: 29% profit a Zwackon! Erre inni kell! Te is koccinthatnál erre…

A cég legfrissebb közleményét, melyben a számait látod itt olvashatod, kattints ide! A cég eredményei meggyőzőek. A legtöbb helyen növekedést tud felmutatni. Azt is mondhatjuk, hogy kiszámítható, stabil cég.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!