8 perc alatt 1 milliárd dolláros forgalom! Ezt tudja az Alibaba!

A héten pont egy Alibaba-s cikkel indítottam. Az én kis VIP részvényem szépen megszívatott. Szerencsére kezd magához térni. Ma biztosan mégjobban felfigyelnek az emberek cégre.  Az Alibaba ma tartja a Szingli napot a webáruházában. És óriási forgalmat generált már az első 8 percben, 1 milliárd dollárt költöttek az Alibaba webáruházaiban (több is van Tmall, Aliexpress), tavaly ehhez az összeghez még 17 perc kellett. De ez még semmi, az első 12 órában 9 milliárd dollárt költöttek már, annyit mint tavaly egész nap. Tehát innen már borítékolható a rekord.

Egyébként a Szinglik napját minden év november 11-én tartja az Alibaba Group a webáruházaiban, amolyan anti-Valentin nap. Tudtad, hogy a fent említett összeg felülmúlja az USA Cyber Monday és Black Friday együttes forgalmát is, az (csak) 5,6 milliárd dollár. Láthatjuk tehát, hogy a kínai internetes óriásra figyelni kell.

Ajánlom figyelmébe mindenkinek az előző Alibaba-s cikkem, és elemzésem.
Az Alibaba és a …… rabló – Ezek jól megszivattak

Ehhez kapcsolódik még egy vállalkozás ötlet is:
Indíts vállalkozást: 43. ötlet – Rendelj kínából

Fotó: REUTERS / Aly Song
Forrás: BI

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!