8 tuti befektetés 2015-ben

Érdemes a befektetéseinket is megtervezni a jövő évre. Megannyi lehetőségről írtuk már a Minneren, így érdemes elolvasni régebbi cikkeinket is. Összeszedtük, mi az a befektetés, ami szerintünk jó döntés lehet bárkinek.

Sorrendet nem állítottunk fel a befektetések között, következzen tehát a lista:

3D nyomtatás
A 3D nyomtató piac még óriási növekedés előtt áll jelenleg is. Éves szinten 45%-os piaci bővülést várnak ettől a szektortól. Újabb anyagok, újabb nyomtatók várhatóak, a technológia is jobban bekapcsolódik a hétköznapokba. Érdemes tehát a részvényekben elgondolkozni, erről ide kattintva olvashatsz részletesebben. Olvasd el a 3D nyomtatós cikkeinket is, így még jobban belelátsz ebbe a technológiába, kattints ide.

Fa befektetés bárkinek
Nem is olyan régen írtunk arról, hogy újra megtalálták a befektetők a fa és erdő befektetést. Ebben a szektorban is komoly változások voltak az elmúlt években. Mindenki profitálni tud a fából, még ha nem is rendelkezik föld területtel, akkor is. (Pl. Oxyfa)

Marihuána
Igen jól olvasod, jó befektetési lehetőség lehet a marihuána, de itt az ezzel foglalkozó cégek részvényeire gondolunk. Amerikában több államban is legalizálták a marihuánát, így ez a piac is gyorsan bővül, és jó meg az elején beszállni. Több részvényből is vásárolhatunk, ez inkább kockázat kedvelőknek ajánlott. Kattints ide és olvasd el a Legyél drogbáró 3. cikkünket, amiből többet is megtudhatsz erről a befektetésről.

Amerikai részvénypiac
Az Amerikai Egyesült Államok gazdasága és részvénypiaca is már teljesen helyre jött a 2008-as gazdasági válságból. Ajánljuk az össze tőzsdei a cikket a Minneren, több részvény ötletet találsz, könnyű válogatni közöttük. Ezek közül az Alibaba, GoPro részvényeket külön kiemelném.
Olvasd el eredményeinket is, 81% hozamot értünk eddig el!

Orosz bank részvények
Az orosz rubel válságot a helyi bankok részvényei is megsínylették. Anno a válság ideje alatt itthon az OTP részvényein is láthattuk, lehet belőle profitálni. Olvasd el részletes leírásunkat ide kattintva.

Nyugdíj adójóváírás
Érdemes kihasználni az 20%-os állami adójóváírást nyugdíjbiztosításunkra. Ezt nem is részletezem tovább, aki szeretne nyugdíjat, mindenképpen érdemes kihasználnia, 20%, az még is 20%. Vedd fel a kapcsolatot a biztosítóddal.

Ingatlan biznisz
Igen jól látod, az ingatlan piac kezd itthon is helyre jönni, reméljük nem áll meg a növekedés. Érdemes akár már ingatlanközvetítőként is belevágni, de befektetésként is jól hozhat az elkövetkező években. Közel 100%-os növekedés előtt állhat a lakáseladások száma hazánkban. Erről itt olvashatsz részletesebben.

Euróban
A forint jobban gyengülhet az elkövetkező időben az euróval szemben, így érdemes lehet valutában, vagy devizában is eurót tartani. Erről részletesebben itt olvashatsz.

Nagy vonalakban ezekben a befektetésekben érdemes gondolkodni, tervezni. Persze ezeken kívül sok-sok lehetőség áll előttünk. Akár saját startup céget is alapíthatunk, és arra egyre könnyebb befektetőket szerezni. Ha közben eszünkbe jut valami, mindenképpen kibővítjük a listát.

Ezek pedig hasznos számítások:
Mennyi hozamot érhetsz el havi 50 dollár befektetésből?
Mennyi hozamot érhetsz el havi 10 ezer forinttal arany befektetéssel?

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!