KezdőlapTőzsde8 tuti befektetés 2015-ben

8 tuti befektetés 2015-ben

-

Érdemes a befektetéseinket is megtervezni a jövő évre. Megannyi lehetőségről írtuk már a Minneren, így érdemes elolvasni régebbi cikkeinket is. Összeszedtük, mi az a befektetés, ami szerintünk jó döntés lehet bárkinek.

Sorrendet nem állítottunk fel a befektetések között, következzen tehát a lista:

3D nyomtatás
A 3D nyomtató piac még óriási növekedés előtt áll jelenleg is. Éves szinten 45%-os piaci bővülést várnak ettől a szektortól. Újabb anyagok, újabb nyomtatók várhatóak, a technológia is jobban bekapcsolódik a hétköznapokba. Érdemes tehát a részvényekben elgondolkozni, erről ide kattintva olvashatsz részletesebben. Olvasd el a 3D nyomtatós cikkeinket is, így még jobban belelátsz ebbe a technológiába, kattints ide.

Fa befektetés bárkinek
Nem is olyan régen írtunk arról, hogy újra megtalálták a befektetők a fa és erdő befektetést. Ebben a szektorban is komoly változások voltak az elmúlt években. Mindenki profitálni tud a fából, még ha nem is rendelkezik föld területtel, akkor is. (Pl. Oxyfa)

Marihuána
Igen jól olvasod, jó befektetési lehetőség lehet a marihuána, de itt az ezzel foglalkozó cégek részvényeire gondolunk. Amerikában több államban is legalizálták a marihuánát, így ez a piac is gyorsan bővül, és jó meg az elején beszállni. Több részvényből is vásárolhatunk, ez inkább kockázat kedvelőknek ajánlott. Kattints ide és olvasd el a Legyél drogbáró 3. cikkünket, amiből többet is megtudhatsz erről a befektetésről.

Amerikai részvénypiac
Az Amerikai Egyesült Államok gazdasága és részvénypiaca is már teljesen helyre jött a 2008-as gazdasági válságból. Ajánljuk az össze tőzsdei a cikket a Minneren, több részvény ötletet találsz, könnyű válogatni közöttük. Ezek közül az Alibaba, GoPro részvényeket külön kiemelném.
Olvasd el eredményeinket is, 81% hozamot értünk eddig el!

Orosz bank részvények
Az orosz rubel válságot a helyi bankok részvényei is megsínylették. Anno a válság ideje alatt itthon az OTP részvényein is láthattuk, lehet belőle profitálni. Olvasd el részletes leírásunkat ide kattintva.

Nyugdíj adójóváírás
Érdemes kihasználni az 20%-os állami adójóváírást nyugdíjbiztosításunkra. Ezt nem is részletezem tovább, aki szeretne nyugdíjat, mindenképpen érdemes kihasználnia, 20%, az még is 20%. Vedd fel a kapcsolatot a biztosítóddal.

Ingatlan biznisz
Igen jól látod, az ingatlan piac kezd itthon is helyre jönni, reméljük nem áll meg a növekedés. Érdemes akár már ingatlanközvetítőként is belevágni, de befektetésként is jól hozhat az elkövetkező években. Közel 100%-os növekedés előtt állhat a lakáseladások száma hazánkban. Erről itt olvashatsz részletesebben.

Euróban
A forint jobban gyengülhet az elkövetkező időben az euróval szemben, így érdemes lehet valutában, vagy devizában is eurót tartani. Erről részletesebben itt olvashatsz.

Nagy vonalakban ezekben a befektetésekben érdemes gondolkodni, tervezni. Persze ezeken kívül sok-sok lehetőség áll előttünk. Akár saját startup céget is alapíthatunk, és arra egyre könnyebb befektetőket szerezni. Ha közben eszünkbe jut valami, mindenképpen kibővítjük a listát.

Ezek pedig hasznos számítások:
Mennyi hozamot érhetsz el havi 50 dollár befektetésből?
Mennyi hozamot érhetsz el havi 10 ezer forinttal arany befektetéssel?

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek