A Balatont még nem fedezték fel az Airbnb-zők!

Budapesten már lassan kezd telítődni az Airbnb biznisz, de még ott is van mit a tejbe aprítani. Ha most szeretnél belevágni (ráépülő szolgáltatásokkal is kereshetsz pénzt), akkor érdemes lehet a Balatonon körülnézned. Egyre több külföldi ezt az oldalt használja apartmanok, szállások keresésére, foglalására, így a Balaton is célpontjuk lesz idén, sőt többen is fognak keresni, mint az előző években. A címben tehát arra céloztam, hogy a lakástulajdonosok, lakáskiadók, apartmanozók még nem fedezték fel tömegével az Airbnb-t. Mit tudsz ezzel kezdeni?

Nem azt mondom, hogy azonnal rohanj ingatlant venni, bár az igaz, hogy ahol nagyon felpörög az Airbnb, ott a lakásárak is jobban nőnek. A ráépülő szolgáltatásokra tudsz rámenni:

  • Airbnb fiók kezelés, értékelések megválaszolása… (Indíts vállalkozást: 50. ötlet – lakásnepper, Airbnb nepper)
  • Vendégek fogadása
  • Apartman kezelés
  • előzőhöz szorosan kapcsolódik a takarítás is, lehet az is, hogy csak ezt vállalod.
  • profi fényképekre is szükségük lehet a lakáskiadóknak, így abban is gondolkodhatsz
  • kösd össze az Airbnb lakástulajdonosokat a programszervezőkkel, utazási irodákkal, éttermekkel, és a megállapodásukból megkapod a részed

Ehhez szorosan kapcsolódnak ezek a cikkek:
Indíts vállalkozást: 50. ötlet – lakásnepper, Airbnb nepper
Indíts vállalkozást 130. ötlet – helyi élmények turistáknak
Albérleteznél? Inkább adj élményt AirBnB lakással

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!