A Buxa itthon leválthatja a Paypalt?

A Buxa megállapodást kötött az UNAS webáruház- rendszerek szállítójával. Az UNAS rendszerét használó webshopok egy egyszerű regisztráció után azonnal kínálhatják vásárlóiknak a mobillal fizetés lehetőségét. Az online vásárlások így még gyorsabbak és olcsóbbak lesznek a vásárlók számára.

Az egyik legnépszerűbb magyarországi webáruház motor fejlesztőjével, az UNAS-szal kötött megállapodást a Buxa. A webáruházak egy egyszerű online regisztrációs folyamatot követően Buxa elfogadóhelyek lesznek. Nincs szükség tehát informatikai rendszerek integrációjára, szerződéskötésre, hűségnyilatkozatokra, belépési díjra. Ez a megállapodás megnyitja az elektronikus fizetés lehetőségét az olyan webshopok számára is, amelyek korábban az adminisztráció bonyolultsága vagy a költségek miatt csak készpénzes utánvéttel szállítottak. A megállapodást követő napokban több mint 20 webáruház csatlakozott a buxás fizetéshez.

„Felmérések szerint a 3,4 millió magyarországi online vásárló több mint kétharmada a kényelem miatt kedveli ezt a beszerzési utat, és több mint felüknél a kedvező ár is fontos. Ezeknek az elvárásoknak is igyekszünk megfelelni, amikor lehetővé tesszük a mobilfizetést az online vásárlások során. A kényelmet a gyors fizetési folyamat biztosítja, a kedvező árhoz pedig azzal járulunk hozzá, hogy a buxás tranzakcióknak nincs semmilyen díja sem a vásárló, sem a kereskedő számára” – mondta el Zimmer Márton a Buxa egyik alapítója.

„Arra törekszünk, hogy az UNAS rendszerében működő webáruházak a legkorszerűbb megoldásokat biztosítsák a kereskedőknek és a vásárlóknak az online vásárlás minden fázisában, így a fizetések során is. Tapasztalataink alapján az ügyfeleink előnyben részesítik az innovatív mobilfizetési megoldásokat. A mobillal kifizetett pénz azonnal megjelenik a webáruház Buxa egyenlegén, és ha bármilyen kérdésük merül fel, a Buxa magyar nyelvű, ügyfélszolgálatához fordulhatnak” – mondta el Kóczán Tamás az UNAS vezetője.

A fizetés folyamata egyszerű: fizetéskor az áruház felkínálja a különböző fizetési lehetőségeket a vásárlónak. A Buxa fizetésre kattintva a kosár összegét azonosító QR kód jelenik meg a képernyőn, melyet a Buxa alkalmazással kell leolvasni. Ezzel megjelenik a fizetendő összeg a vásárló Buxájában, amit a Fizetés gombra kattintva lehet elindítani.

 

A Buxáról

A Buxa egy mobilfizetési alkalmazás és a mögötte álló szolgáltatás, melynek segítségével az okostelefonunkat pénztárcaként használhatjuk. A felhasználók – akárcsak egy pénztárcába – pénzt töltenek a Buxába, és az így képződött egyenlegükből fizethetnek ismerőseiknek, vagy Buxa elfogadóhelyeken: üzletekben, webshopokban. A buxás fizetésekhez költséges infrastruktúra helyett az elfogadóhelyeknek is csak egy okostelefonra vagy az üzletben már használt számítógépre van szükségük.A Buxával történő fizetés azonnal megjelenik a fogadó fél okostelefonján, és az így kapott összeg azonnal fel is használható további buxás fizetésekre, vagy kiutalható saját bankszámlára.

További cikkek a Buxáról a Minneren:
Mire használjam a Buxa pénztárcát?
Startup ötlet 1: Mobilfizetés
Buxa- Mobilpénztárca applikáció

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!