A Cisco új piacot akar meghódítani

A Cisco belép a felhő alapú szolgáltatások piacára. Eddig még csak hardveres részlege volt, de most már a szoftveres piacra is be akar lépni, azaz szolgáltató is lesz.
A felhő alapú szolgáltatás bevezetésére az elkövetkező két évben 1 milliárd dollárt áldoz. A piac meghódítása és a belépés is nagy falat lehet a cégnek, mivel bivaly erős konkurencia van jelen, Microsoft, HP, SAP. A vállalati ügyfeleket célozzák tehát meg, de mivel meglévő partnereiket könnyebben meggyőzhetik, hogy már jól szuperált hardveres eszközei mellé jó kiegészítő lehet a felhő alapú szolgáltatások.

Jelenleg az árfolyam alacsonyan van, de a 23 dolláros szint fölé kerül az árfolyam, további emelkedésben bízhatnak a befektetők. Az elkövetkező években a felhő alapú szolgáltatások tovább fejlődnek, így egy kisebb piaci részesedéssel is fontos piaci szereplő lehet.

csco

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!