KezdőlapTőzsdeA Cisco új piacot akar meghódítani

A Cisco új piacot akar meghódítani

-

A Cisco belép a felhő alapú szolgáltatások piacára. Eddig még csak hardveres részlege volt, de most már a szoftveres piacra is be akar lépni, azaz szolgáltató is lesz.
A felhő alapú szolgáltatás bevezetésére az elkövetkező két évben 1 milliárd dollárt áldoz. A piac meghódítása és a belépés is nagy falat lehet a cégnek, mivel bivaly erős konkurencia van jelen, Microsoft, HP, SAP. A vállalati ügyfeleket célozzák tehát meg, de mivel meglévő partnereiket könnyebben meggyőzhetik, hogy már jól szuperált hardveres eszközei mellé jó kiegészítő lehet a felhő alapú szolgáltatások.

Jelenleg az árfolyam alacsonyan van, de a 23 dolláros szint fölé kerül az árfolyam, további emelkedésben bízhatnak a befektetők. Az elkövetkező években a felhő alapú szolgáltatások tovább fejlődnek, így egy kisebb piaci részesedéssel is fontos piaci szereplő lehet.

csco

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek