A csődöt jelentett bitcoin tőzsdére már újra be lehet lépni

A MtGox.com-on az ügyfelek beléphetnek a számlájukra. Ez nem azt jelenti, hogy vissza is kapják a tőkéjüket azonnal. Nem tudnak kiutalni, ez a csődeljárás után lehetséges. De így is valószínűsíthető, hogy csak a tőkéjének a felét kapja meg minden felhasználó. 64 millió dollár tartozása van a cégnek.
A csődről már írtunk bővebben:
A bitcoinosoknak jobb résen lenni
Bitcoin körkép

A hírre a bitcoin árfolyama nem változott a többi tőzsdén, jelenleg 607 körül áll az árfolyam. Most ezen a szinten stabilizálódott.

Ez a kép fogadja a látogatókat, akik felnéznek a weblapra:

mtgox

 

 

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!