KezdőlapGazdaság és üzletA csődöt jelentett bitcoin tőzsdére már újra be lehet lépni

A csődöt jelentett bitcoin tőzsdére már újra be lehet lépni

-

A MtGox.com-on az ügyfelek beléphetnek a számlájukra. Ez nem azt jelenti, hogy vissza is kapják a tőkéjüket azonnal. Nem tudnak kiutalni, ez a csődeljárás után lehetséges. De így is valószínűsíthető, hogy csak a tőkéjének a felét kapja meg minden felhasználó. 64 millió dollár tartozása van a cégnek.
A csődről már írtunk bővebben:
A bitcoinosoknak jobb résen lenni
Bitcoin körkép

A hírre a bitcoin árfolyama nem változott a többi tőzsdén, jelenleg 607 körül áll az árfolyam. Most ezen a szinten stabilizálódott.

Ez a kép fogadja a látogatókat, akik felnéznek a weblapra:

mtgox

 

 

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek