A Duna House tőzsdére megy, bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére. Érdemes venni a Duna House részvényét? Érdemes vele foglalkozni?

2016. október 17-27. között már jegyezhetők a Duna House részvényei, melyek később a Budapesti Értéktőzsdén fognak forogni. Az előjegyzésben, tehát már a nyilvános részvénykibocsátás előtt vehetünk a papírból, amivel így kb 10%-kal alacsonyabb áron jutunk a részvényhez (ez csak becslés), mint később, amikor már a tőzsdén forog a részvény. Megéri venni?

Először is nézd meg a bemutató videót a cégről, majd a videó alatt folytasd a cikk olvasását.

A Duna House Holding Nyrt. részvények jegyzésére 3900 – 5250 forint közötti ársávban kerül sor, a végleges részvényárat – a nyilvános értékesítéssel párhuzamosan, intézményi befektetői körben zajló – zártkörű jegyzésben kialakuló ár határozza meg, de az nem lehet magasabb a maximális árnál.
A Duna House pénzügyi eredményét már a BÉT holnapján is olvashatod. A számok nagyon csábítók, de ne légy mohó! A legutóbbi IPO-k, vagyis részvénykibocsátások nem voltak sikeresek, így kezeld óvatosan a DH kibocsátását is. A fenti videóból is láthattad, hogy a cég magas osztalékot is akar fizetni, ami vonzó lehet számodra.

Osztalékrészvény miatt kapós lesz
Ahogy néztem, elég magas osztalékot fog fizetni a kibocsátás után is, így ez a befektetőknek egy vonzó papír lesz. Főleg amiatt is, mert osztalékrészvények között is jó, ha az ember diverzifikál. Az osztalék meg tudja támasztani a részvény árfolyamát is a későbbiekben, így hosszú távban gondolkodj, ha vásárolni szeretnél a papírból. Az ingatlan piac amikor picit belassul, akkor ez a részvényre is ki fog hatni. Érdemes lesz figyelned negyedévről-negyedévre a számokat.

Friss!! 2016. 11.11. Elindult a tőzsdei kereskedés a Duna House részvényével a BÉT-en.

Ez mind szép és jó, de én úgy gondolom, először ismerkedj meg a tőzsdével, gyakorolj. Ehhez mutatok egy ebookot is: Kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja, kezdd el nála a tőzsdei kereskedésed!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)