A Facebook és a Google felhasználja az adataidat? Ugyan már! A címüket is megadták a fiatal csajok a LifeTiLt nyereményjátékán.

Tegnap a LifeTiLt Blog olyan nyereményjátékot szervezett a Facebookon, aminél a résztvevők a címüket adták meg, és úgy sorsoltak nyertest. És több százan megadták a címüket, néha még kapucsengőt is. Ez szerintem felvet néhány kérdést, és persze konklúziót is ad. Többségében hölgyek (sok jó csaj is) írták le címüket kommentben a felhívásra, csak azért, hogy nyerhessenek 1 napi ételt a cégtől.

A nyereményjáték posztot itt éred el, Facebookon szervezték. Szóval csak megnézed a kommenteket, megnézed a csajt, a címét már tudod is, nevét is… Baszki, én értem, hogy nyerhetsz valamit, de ezt így be meri írni valaki?

Nem is értem miért félnek az emberek, hogy ellopják a csúnya USA cégek az adataikat, mikor tálcán kínálják fel egy ilyen nyereményjátékban bárkinek! Nem is fotóztam le a címeket, mert mit takarjak ki az adott kommentbe, szinte az egészet ki lehetne takarni.

Az is eszembe jutott, hogy lehet a LifeTiLt valami új randioldalt akar csinálni. Ha igen, akkor jó felvezetés, bár szerintem kicsit veszélyes.

A fenn említett cég szeret a középpontba lenni, nem is olyan rég a Tibi atyával együtt a 444.hu-ra került ki a belga miniszteres álhír miatt. Mondjuk most meg én írok róluk, a felhasználók önként és dalolva adták meg az adataikat, szóval ők annyira nem hibásak. A 444.hu cikke itt található a belga miniszteres sztoriról: 24 óra alatt főellenség lett a magyaroknak beszóló belga miniszterből, aki sosem szólt be a magyaroknak

 

Fotó: LifeTiLt/Facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!