A Facebook kenterbe verte az egész piacot! Kétszámjegyű hozam!!!

Ha ránézel a nagyobb amerikai tőzsdeindexek képére, akkor láthatod, hogy nem sokat változtak 2015-ben. Pedig több nagyobb cég részvénye is kétszámjegyű növekedést tudott felmutatni. A Facebook nem véletlen került az én látókörömbe is. Sokszor fel-fel tűnik olyan kijelentés, hogy nemsokára a Facebook sikere leáldozik…, persze ezek mind ilyen légből kapott kijelentések.

Aláírhatjuk azt, hogy a Facebook most olyan pozícióban van, mint anno 2000-es években a Google. Igen, tehát 10 éves távlatban sem lesz olyan nagyobb változás, ami a Facebook sikerét megtörné. Gondolj csak bele, most tört be a hardver piacra az Oculus Rift virtuális valóság szemüveggel, vagyis már nem csak online tevékenysége van!

Az alábbi grafikonon azt látod, hogy a tőzsde indexek hozama a 0% körül mozgott, míg a Facebook részvény 30%-ot tudott emelkedni ebben az évben! De ez még semmi, hamarosan 1-3 éven belül a 200 dollárt is elérheti. Ezért olvasd a Minner.hu tőzsde rovatát, hogy ilyenekről ne maradj le!
A Facebookról legutóbb itt írtunk: 1 milliárd ember használja, mi az?

facebookosszeasonlítás 2015

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!