A Facebook újabb 1 milliárdja

Először is kérlek állj meg itt egy pillanatra, és gondold át, mennyi 1 milliárd eszköz (mobil, tablet). Szuper! Akkor most már jobban fel tudod dolgozni azt az adatot, hogy a Facebook Messengert 1 milliárdszor töltötték már le. Ez persze nem ennyi embert jelent, mert akinek több eszköze van, ő többször töltötte le (pl. mobiljára és a tabletjére). Miért fontos ez?

Mert nagyon kevés applikáció tudhatja magáénak azt, hogy 1 milliárdszor letöltötték, és a Facebook már a 4. applikációjával éri el ezt a számot. A Facebook, a  Groups (csoportok), a WhatsApp és már a Messengert is több mint 1 milliádrszor letöltötték. Az is igaz, hogy a Messenger letöltésére rá is kényszerítették a felhasználókat, mert mobilon nem lehet máshogy Facebookon chatelni. Hamarosan az Instagram is eléri ezt a letöltésszámot. És ezzel a Facebook egyedülálló lesz abban, hogy ő legalább tud valamit kezdeni ennyi felhasználóval.

A Pinterest, Twitter és még sorolhatnám a többi hasonló oldalt, akiknek hiába van ott a több száz millió felhasználójuk, egyszerűen nem tudnak belőle bevételt termelni. A Facebook viszont már teljesen kiépítette a a reklámozási lehetőséget, bejáratott csatornáik vannak. Például az Instagramra is folyamatosan engedi rá a reklámozókat, sőt hamarosan a cégeknek külön felülete lesz Instagramhoz is.

És még egy infó!

Felszállt a Facebook internetet szolgáltató drónja, amivel elmaradottabb régiókba akarja elvinni az internetet a Facebook.

After two years of engineering, I’m proud to announce the successful first flight of Aquila — the solar-powered plane we designed to beam internet to remote parts of the world. Here’s the video from our first flight.

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2016. július 21.

Ezek mind előrevetítik, hogy a Facebook most az egyik leginnovatívabb tech cég. És még az Oculus Rift virtuális valóság hardveréről még nem is írtam ebben a cikkben.

Már közel megduplázódott a részvény árfolyama 1 év alatt, mióta a Minneren erős vételre javasolom a Facebook részvényt. Természetesen nem csak ebbe érdemes fektetni a tőkéd, de a Facebook az elkövetkező 5 évben jó befektetésed lehet. Az árfolyam 200-250 dollár közé is mehet az elkövetkező 5 évben. Ahogy a régebbi Facebook elemzésekben is írtam, nem azonnal az összes tőkémből vásárolok, hanem elosztva, negyedévente veszek adott mennyiséget, így elosztom a kockázatomat is.

Facebook részvény elemzés – A grafikont előhívhatod a www.brokermonitor.hu árfolyam elemzőjében is.
Facebook részvény elemzés – A grafikont előhívhatod a www.brokermonitor.hu árfolyam elemzőjében is.

A Minneren található Facebook részvény elemzéseket ide kattintva olvashatod! 

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja, náluk is tudsz kereskedni a Facebook részvénnyel!

Fotó: Mark Zuckerberg/Facebook

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!