A gazdagok részvénybefektetéssel érik el, hogy fenntartsák tőkéjük növekedését – ez az ő titkuk

Bloomberg cikkéből és az alábbi ábrából kiderül, hogy a top 1%, vagyis a vagyonos réteg főleg a részvénybefektetéseikből tudnak még többet profitálni. Természetesen vannak ingatlanbefektetéseik is, de a tőkéjük nagy részét vállalatokba, részvényekbe fektetik. Tudod, ha egy cég részvényét megveszed, akkor tulajdonosa is leszel. Továbbá az árfolyamhozamon kívül még osztalékból is profitálhatunk.

Ez a cikk is érdekelhet: 

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex brókercégnél kereskedni tudsz részvényekkel, alacsony költségek mellett. Ide kattintva be tudsz regisztrálni a céghez.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!