A General Motors után a Ford is visszahívott autókat

A General Motors 25 millió autót hívott más-más problémák miatt 2014-ben, míg a Ford most 92 ezer autót hívott vissza. A két szám között persze óriási a szám, ha azt nézzük a Ford ebből is csak jól jön ki. A Ford most tengely problémákra hivatkozva hívta vissza Taurus, Interceptor és Flux modelljét (2012-2014-es modellek). Tovább 200 db 2014-es Ford Fiesta-t is lehetséges gáztartály szivárgás miatt.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Ránézve a Ford részvény árfolyamára, láthatjuk a nagy emelkedést az elmúlt pár hónapban. Emelkedő trendben van tehát, egy kisebb korrekció (nagy emelkedés után egy kis csökkenés) várathat magára, de a 16,5 dolláros szint megfogja az árfolyamesést. És újra emelkedő pályára állhat a részvény.  Főleg mivel a szektorában jelenleg a Ford áll az élen.ford_juli

Előző cikkünkben összehasonlítottuk a Fordot és a General Motors vállalatokat. Érdemes átnézned, benne van miért is jobb a Ford, és miért lehet rajta több pénzt keresni a tőzsdén.

Forrás: cnnmoney

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!