A General Motors után a Ford is visszahívott autókat

A General Motors 25 millió autót hívott más-más problémák miatt 2014-ben, míg a Ford most 92 ezer autót hívott vissza. A két szám között persze óriási a szám, ha azt nézzük a Ford ebből is csak jól jön ki. A Ford most tengely problémákra hivatkozva hívta vissza Taurus, Interceptor és Flux modelljét (2012-2014-es modellek). Tovább 200 db 2014-es Ford Fiesta-t is lehetséges gáztartály szivárgás miatt.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Ránézve a Ford részvény árfolyamára, láthatjuk a nagy emelkedést az elmúlt pár hónapban. Emelkedő trendben van tehát, egy kisebb korrekció (nagy emelkedés után egy kis csökkenés) várathat magára, de a 16,5 dolláros szint megfogja az árfolyamesést. És újra emelkedő pályára állhat a részvény.  Főleg mivel a szektorában jelenleg a Ford áll az élen.ford_juli

Előző cikkünkben összehasonlítottuk a Fordot és a General Motors vállalatokat. Érdemes átnézned, benne van miért is jobb a Ford, és miért lehet rajta több pénzt keresni a tőzsdén.

Forrás: cnnmoney

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!