A Google mostantól tiltja a pornó hirdetéseket

A napokban értesítette több pornó oldal tulajdonosát a Google, hogy változott a hirdetési szabályzatán. A hirdetésekben nem szerepelhet szexuális tartalom, de továbbra is reklámozhatnak pornóval foglalkozó oldalak a google adwords használatával. Innentől tehát kreatívabban kell megoldaniuk a reklámozást ezeknek a weboldalaknak.

A vs.hu szerint a pornóoldalak attól félnek, hogy nemsokára már a találati listából is kiveszik a sex oldalakkal kapcsolatos találatokat, sőt a keresését is korlátozzák. Pedig csak május hónapban 351 millió keresést indítottak a sexel kapcsolatos szavakkal. Tehát a legkeresettebb területről beszélünk.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Egy régebbi cikkünkben írtunk egy pornóval kapcsolatos részvényről. A Rick’s Cabaret Inc részvény árfolyama azóta nem változott sokat, a kitörés eltolódott, és lényegesen nem mozdult az ár. 10 dollár környékén kialakul egy olyan szint, ami alá nehezebben fog csökkenni az árfolyam. Egy jó kiszállási pont lehet a 10 dolláros ár azoknak, akik vásárolni szeretnének egy night klub részvényéből. Így kis kockázattal tehetnek szert nagy nyereségre, mivel az árfolyamban 20-30%-os emelkedés benne lehet.

rick_juli

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!