KezdőlapGazdaság és üzletA horvátok beelőztek minket, megvan az első 3D nyomtatójuk

A horvátok beelőztek minket, megvan az első 3D nyomtatójuk

-

A horvát HG Spot vállalat május 22-től forgalmazza Forcebook UltraPrint 3D nyomtatóját. Másfél éve kezdték a fejlesztéseket, melynek fő célja egy alacsony árú 3D nyomtató elkészítése, nyilatkozta Saša Lončar a cég vezérigazgatója. A Forcebook ára 920 euró jelenlegi árfolyamon számolva. A cég nyilatkozatából még az is kiderül, hogy a vállalat terméke sokban hasonlít a kínai Myriwell 3D printerre, mivel közösen fejlesztették.

A nyomtatót a cég webshopjában lehet megvenni.

Olvasd el a többi 3d nyomtatós cikket is:
24 óra alatt 3d nyomtatóval 10 házat készített egy kínai cég
Óriási növekedés előtt a 3d piac
Amikor a technológia és a fehérnemű találkozik

Forrás: HGSpot,racunalniske-novice.com

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek