A horvátok beelőztek minket, megvan az első 3D nyomtatójuk

A horvát HG Spot vállalat május 22-től forgalmazza Forcebook UltraPrint 3D nyomtatóját. Másfél éve kezdték a fejlesztéseket, melynek fő célja egy alacsony árú 3D nyomtató elkészítése, nyilatkozta Saša Lončar a cég vezérigazgatója. A Forcebook ára 920 euró jelenlegi árfolyamon számolva. A cég nyilatkozatából még az is kiderül, hogy a vállalat terméke sokban hasonlít a kínai Myriwell 3D printerre, mivel közösen fejlesztették.

A nyomtatót a cég webshopjában lehet megvenni.

Olvasd el a többi 3d nyomtatós cikket is:
24 óra alatt 3d nyomtatóval 10 házat készített egy kínai cég
Óriási növekedés előtt a 3d piac
Amikor a technológia és a fehérnemű találkozik

Forrás: HGSpot,racunalniske-novice.com

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!