A japán fiatalok nem szeretkeznek eleget

Már több helyről is lehetett ehhez hasonló szalagcímet olvasni. A kutatók eddig a születési ráta drasztikus zuhanásából következtettek erre. Most Rupert Russel a Harvard szociológusa tért vissza japán utazásából, és közzétette a tapasztalatait. Kiderül, hogy a fiatalok (30 év alattiak) elégedettek a plátói barátsággal, és fontosabbnak tartják a karrierjüket. Ezt cölibátus szindrómának hívják.

Ez jelentkezni fog a későbbi demográfiai adatokban is, az elkövetkező 30 évben drasztikusan csökkenni fog a népesség.
Ez újabb gondokat is okozhat a japán gazdaságnak, pedig most kezdtek kijönni a 20 éven át tartó recesszióból.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!