A jófogáson is tudsz hotelt venni! Repkednek a tíz, száz milliók. Nem kell megvenned, van ezekhez egy ötletem!!!!

Véletlenül belefutottam egy hotel hirdetésbe a jófogás apróhirdetés oldalon, és akkor már végigböngésztem a többit is. Mindig meg tudnak lepni az emberek. Most pl. azzal, hogy tíz, száz milliós értékű hoteleket árulnak az apróhirdetés portálon. Bár belegondolva miért ne tennék, mindenhová, ahová csak tudod, ki kell tenned, hogy minél több helyen lássák. Ki tudja, mikor keres rá valami milliárdos, vagy éppen talál rá a Minner.hu, és hozzákapcsol egy ötletet? Na, de nem is csigázlak tovább! (kép alatt folytatom)

screenshot-2016-10-24

A Jófogáson a szálloda, vagy a hotel szóra 50-100 releváns találatot találsz hazai eladó hotel ajánlatból! Érdemes körülnézni a fenti linken. Viszont érdemes átgondolni, hogy a 30-60 millió közötti “hotelektől” ne várj sokat, azok maximum egy nagyobb családi ház méretűek, vagyis inkább panzióként kellene hirdetnük (ha van külön fürdő a szobákhoz, az már jó kiindulási alap). Így megnézve olcsón nemigen tudsz jó hotelhez jutni. Abba viszont belegondolva, hogy AirBnB-s lakásként jók lehetnek, nem is rosszak az ajánlatok, sőt egy lehetőséget is kínál. Nem kell vásárolnod!

Tudod mit kellene tenni? Ötlet!!! 

A gyorsan beüzemelhető hotelek közül kiválasztanál egyet, amit feldobtok AirBnb-re. Ráveszed a tulajdonost, hogy te átvállalsz mindent, üzemeltetés… AirBnB-vel könnyű lesz vendégeket becsábítani, neki is addig jön bevétele, és neked is. Később pedig nem lesz olyan hülye, hogy eladná.
Ehhez kapcsolódó ötletek:
Indíts vállalkozást: 50. ötlet – lakásnepper, Airbnb nepper
A Balatont még nem fedezték fel az Airbnb-zők!
Indíts vállalkozást 130. ötlet – helyi élmények turistáknak
Indíts vállalkozást: 106. ötlet – Nekem a Balaton a Riviéra

Fotó: jófogás

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!