A kínai közösségi site 19%-ot emelkedett egy nap alatt

Tegnap írtunk a Weibo részvénykibocsátásáról. (Ticker: WB) A részvénnyel 16,27 dolláron kezdődött a kereskedés. A nap végére 19%-os profitot tudott felmutatni. Mi azt írtuk, óvatosan kell kezelni a technológiai cégek IPO-ját. Láthatjuk is, hogy míg az előző King.com részvény a kibocsátás után csökkent, addig a Weibo emelkedni tudott.

A részvényre most már érdemes odafigyelni. A médiában többször fogják emlegetni. A 16,27-es ár legyen a stop szintünk, ha ez alá menne az árfolyam, már nem érdemes tartani. Később is vissza lehet vásárolni a részvényt.

weibo_20
Cnnmoney.com

Forrás: Nasdaq, Cnnmoney

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!