A környezettudatosságra építeni soha nem érte meg ennél jobban

Dátum

Megosztás

Napjainkban egyre inkább nő a kereslet a környezettudatos szolgáltatások felé, így a piacon egyre több rés keletkezik, melyet a vállalkozók jobb, ha minél előbb betömnek. 

Számos cikket írtunk már a Prosis Kft. innovációs technológiájáról, mint befektetésről. Eljött az ideje, hogy elmagyarázzuk az Ő példájukon keresztül, mennyivel hozhat több hasznot és kerül kevesebbe egy környezettudatos befektetés nem csak a bolygónak, de a tárcádnak is.

Az ország számos pontja büszkélkedhet már Prosis kárpittisztító automatával, de mi is ez tulajdonképpen és mivel más, mint egy általánosabb autómosó, vagy autókozmetikai szolgáltatás?

A kulcs nem csak a 102 fokos gőz hatékonyságában rejlik – hiszen a kórokozók nagy része rezisztenssé válik a vegyszerekre – hanem a környezettudatosság is svájci bicskának számít, ha valaki élvezné lépéselőnyét a versenytársaival szemben. Amellett, hogy minimális víz szükséges a tisztításhoz, akár vegyszermentesen is ragyogóvá varázsolható egy kocsi, semmi szükség tehát engedélyeztetésre és külön kivitelezési költségekre a vízelvezetést és a szűrést tekintve. A forró gőz környezettudatos és olcsón fenntartható technológia. Ezek használata 2 az 1-ben környezetkímélő és gazdaságos. 

A szolgáltatás a Prosis-nál – mivel önkiszolgáló és automatizált – 0-24 elérhető bárki számára, így nem kell kapkodni, hogy az ember odaérjen nyitvatartási időben, vagy karácsonykor rágja a körmét, nyitva van-e az autómosó. Az ilyen praktikák nagyobb komfortérzetet biztosítanak a felhasználóknak, hiszen nem kell kompromisszumokat kötniük. 

Emberi erőforrást minimálisan igénylő vállalkozás is építhető az automata köré, de játszi könnyedséggel bővíthet szolgáltatást egy működő cég repertoárjában. 

A Prosis Kft. felkészült arra is, hogy minél több üzleti partnert tudjon kiszolgálni, így kiváltva a vízpazarló tevékenységeket. Mobil kisgépekkel is tudnak környezettudatos tisztítási alternatívát kínálni az olyan vállalkozások, szakmák számára, ahol a tisztaság a bizalom kulcsa ahhoz, hogy jól tudjon működni a vállalkozás. Többek között orvosi rendelőket, vendéglátó egységeket, takarítócégeket, autóflottával rendelkező cégeket látnak el igény szerint a fenntarthatóbb jövőért.

Az új technológiák igyekszenek egyre inkább nemes üzeneteket is alkalmazni népszerűsítésükre, hiszen óvni a bolygót nem csak közös érdek, de hihetetlen marketing erőt is képes kölcsönözni az üzletnek. 

Válasszatok Ti is a modern piac igényeit kielégítő, környezettudatos megoldásokat vállalkozásotok számára, vagy építsetek üzletet okosan és spóroljatok a fenntartási költségeken magatoknak és a bolygó számára is.

Korábbi Prosis cikkek:

Fotó: Freepik

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!