A következő 10-100 milliód attól függ, hogy most mit teszel érte

Üzleti tudásanyag, képzések
Üzleti tudásanyag, képzések

Jó helyen vagy! A Minner is hozzájárul, hogy ez sikerüljön. Ilyen könnyen még egy generáció sem tudta fejleszteni a vállalkozását, mint most mi. A tudást könnyen, sőt azonnal elérjük. Az automatizáció segít, hogy az igazán fontos dolgokra koncentráljunk, ami előrébb viszi a vállalkozásunkat. Gyorsabban tudunk növekedni, tesztelni, és az információkat gyorsabban megkapjuk, mint régen.

A Minner közösséghez tartozó vállalkozók nem elégszenek meg az átlagossal! Mind bevételben, mind üzleti koncepcióban! Félre toljuk a lineáris gondolkodást és húzunk egy váratlant, nem szokványost! Merj szakítani az iparágad szabályaival, megszokásaival. Már ez az innováció első szakasza. Ne érdekeljen, hogy a szakma mit szól, hiszen nem őket szolgálod ki, hanem a fogyasztókat!

Te is tudod, hogy ahhoz, hogy exponenciálisan növekedj, bővülj, ahhoz valami újat is tenned kell. A következő 10-100 milliód attól függ, hogy most mit teszel érte.

Építsd velünk együtt a vállalkozásodat!

 1. Csatlakozz a Minner Extra zárt Facebook csoportunkhoz, ahol nem csak tettre kész vállalkozók vannak, hanem ők nap mint nap tesznek érte, hogy növeljék vállalkozásaikat.
 2. Olvasd mindennap a Minner.hu cikkeit, inspirálódj a 200 vállalkozási ötletből, ami új termékfejlesztési, üzleti modell ötleteket, irányokat adhat számodra! A vállalkozás rovat pedig ellát rengeteg tanáccsal, tippel. Az üzleti rovat pedig üzleti információkat szállít.
 3. Képezd magad online, hatékonyan a MinnerAkadémia üzleti képzéseivel! A vállalkozók visszajelzései alapján a legjobb ár-érték arányú üzleti képzések a hazai piacon.
  • Folyamatosan frissülő, aktualizált képzések. Egyszer kell megvenned és élvezed, hogy aktualizálva vannak.
  • Csomagajánlatok is várnak, hogy egy gombnyomással az összefüggő képzéseket be tudd szerezni, kedvezménnyel.
  • A “48 órán belül megnézem” ösztönző akció pedig még jobban motiválni fog, hogy nálunk tanulj. Ezzel elérjük, hogy ne halogasd a videós kurzusok megnézését. 48 órán belül, ha megnézed, akkor 12-28% -os kedvezménnyel be tudod szerezni a képzéseket, és utána is örök hozzáférésed lesz a tananyagokhoz, sőt a frissítéseket, aktualizálásokat is élvezed.
  • Itt nem érzel tanulási kényszert. Könnyen érhető videóanyagok, amiket csak nézned kell. Sőt azonnal használható tudást kapsz!
  • Már több mint 5000 felhasználó, vállalkozó képzi magát nálunk!
  • Kattints ide és tegyük együtt naggyá a vállalkozásodat!

Fotó: Envato License

Miskolc / Pécs / Debrecen / Szeged / Győr / Budapest - üzleti tanácsadás

Találkozzunk a te városodban! A Minner a következő 2 hónapban a fenti városokban tart üzleti tanácsadói órákat! Használd ki! Részleteket!