A kriptovaluta mánia igazi nyertesei a videokártya gyártók (pl. Nvidia) – Ellátják a modern kor bányászait

Már biztos, te is találkoztál azzal a kifejezéssel, hogy bitcoint bányászni, vagy valamilyen coint. Igen, a modern korban már számítógéppel bányásznak. Picit tényleg vicces, de ettől most vonatkoztassunk el. Bár már egy kicsit elrugaszkodottnak tűnhet ez az egész kriptovaluta, bitcoin piac, mégis vannak ésszerű nyertesei.

Hogy is szól a mondás? Jó aranyat ásni, de még jobb kiszolgálni őket. A bitcoin és egyéb kriptopénz kibányászásához nem elég egy egyszerű számítógép már. Bizony kell rá költeni, és például minél erősebb videokártyára, grafikus processzorra (GPU) is szükségünk van. Meg is növekedtek az eladásai az Nvidia videokártya-gyártónak.

Csak ebben az évben közel 70%-ot emelkedett az Nvidia árfolyama. Sőt, 2016-tól majdnem meghatszorozta az árfolyam az értékét. Bizony az irtózatos emelkedés a bitcoin betyároknak is köszönhető. Mázlista az Nvidia, hogy ilyen könnyen jött piacot ki tud szolgálni.

nvidia

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex brókercégnél kereskedni tudsz amerikai és európai részvényekkel is, olajjal, devizákkal, arannyal. Ide kattintva be tudsz regisztrálni a céghez.

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!