A labdarúgás maga a Big Data kánaán, kattints és profitálj

Ez a cikksorozat a sport mellett nyomokban tőzsdére utaló szavakat is tartalmaz. Hallottál már a Big Data-ról? Lefordítva azt jelenti, hogy meglévő adatokból, statisztikákból összefüggéseket tudunk kibogarászni, és ebből megfelelő módon profitálni. A tőzsdén is rengeteg adat rendelkezésünkre áll, de ugyanez vonatkozik a labdarúgásra is. A sportstatisztikák nem csak a bukmékeretek segítik, hanem a sportfogadókat is.

A big data elemzéseket szoftverrel szokták készíteni, de sokszor egy kis szorgalommal manuálisan is keresgélhetünk az adatok között, és találhatunk olyan összefüggéseket, amik elősegíthetik azt, hogy jobban tippelünk sportfogadásnál.

Szeretnéd, hogy több fogadásod legyen nyerő? Akkor dolgozz is meg érte! Munka nélkül nincs profit! Te is ugyanazokból az adatokból számolsz, következtetsz, mint a bukmékerek (ők az oddsokat alakítják a statisztikák alapján)

Csak statisztikákból tippelni? Badarság! Gondolhatod ezt a cikket olvasva. Ezt én is így gondolom, hogy csak ezekből kiindulni nem lehet, ismerned is kell a csapatokat, a játékosokat, a játékosok állapotát… De, ezeket mind, meg tudod állapítani a statisztikai adatokból is, ki fáradt, ki van éppen csúcson…

A következő weboldalakat érdemes használnod arra, hogy azokból következtetéseket vonj le, és úgy alakítsd ki a stratégiádat.

1. Soccerstats.com
Az egyik legjobb weboldal a statisztikák böngészésére. Olyan adatokat is találsz, ami az élő fogadást is segíti számodra. 15 percre lebontva látod, mikor mennyi gólt lőtt, kapott egy-egy csapat. Ha, nem is látod a meccseket, akkor is tudod így, hogy melyik csapat milyen taktikát alkalmaz (védekező, támadó), sőt még változást is látod, ha éppen stratégiát, felállást váltanak (az adatokból kiolvasod.)

2. whoscored.co 
Ezen az oldalon a játékosokról is rengeteg statisztika áll rendelkezésre. Láthatjuk az is, mennyi percet játszott egy-egy játékos az utóbbi meccseken, amiből a csapat fittségéről is következtetést tudunk levonni.

3. soccerbase.com
Ezen a weboldalon pár kattintás után máris látod az átigazolásokat. A statisztikák között hamar le tudod hívni azt is, ki kapott mostanában sárgát, vagy piros lapot.

4. footballdatabase.com
Picit kilóg a sorból, mivel ezt ritkábban fogod böngészni. Itt a csapatok rangsorát láthatod, de ez is fontos lehet, az összehasonlítás miatt.

Ezeken kívül persze még rengeteg honlap van, felsorolni is nehéz lenne mind. A legfontosabb az, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb stratégiát. Jegyzetelj, írj le egy sémát, hogy melyik adatokat kell megnézned a fogadás előtt, hogy biztosan jól dönts. Az általad felállított stratégiától ne térj el, csak akkor, ha tényleg látod, hogy nem működik. Teszteld le úgy, hogy papíron írod a tippeket, majd amikor úgy érzed ez menni fog, máris fogadhatsz.

[sam_ad id=”109″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!