KezdőlapGazdaság és üzletA Lays Cappuccino chips nem ízlett az amerikaiaknak

A Lays Cappuccino chips nem ízlett az amerikaiaknak

-

4 ízre lehetett szavazni az interneten, hogy eldöntsék, melyik ízlik a legjobban, és azt a terméket forgalmazzák tovább.  Cappuccino, Wasabi Gyömbér, Mango Salsa, Cheddar Bacon és Sajt. 1 millió szavazat érkezett összesen, és a nyertes íz a Wasabi Gyömbér lett.

Több országban is rendeztek már hasonló versenyt, például Szerbiában a kovászos uborka, Egyiptomban a garnéla rákos íz győzött. Reméljük hamarosan hazánkban is jön egy ilyen verseny, 4 ízt kiválasztanak, legyártják a boltokba kerül, majd lehet rájuk szavazni.

Forrás: AP
Fotó: Frito-Lay

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek