A Lays Cappuccino chips nem ízlett az amerikaiaknak

4 ízre lehetett szavazni az interneten, hogy eldöntsék, melyik ízlik a legjobban, és azt a terméket forgalmazzák tovább.  Cappuccino, Wasabi Gyömbér, Mango Salsa, Cheddar Bacon és Sajt. 1 millió szavazat érkezett összesen, és a nyertes íz a Wasabi Gyömbér lett.

Több országban is rendeztek már hasonló versenyt, például Szerbiában a kovászos uborka, Egyiptomban a garnéla rákos íz győzött. Reméljük hamarosan hazánkban is jön egy ilyen verseny, 4 ízt kiválasztanak, legyártják a boltokba kerül, majd lehet rájuk szavazni.

Forrás: AP
Fotó: Frito-Lay

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!