A legek között az Alibaba

Az alábbi ábrán látszik, hogy rekord összegű részvénykibocsátásra készül az Alibaba. Túlszárnyalja az Visa, GM és a Facebook részvénykibocsátását is. Szinte a csapból is erről a cégről szólnak a hírek a tőzsdei portálokon. Fontos is lesz a kibocsátás, mivel így jobban összehasonlítható lesz például az Amazonnal és az Ebay-el. Igazából a legnagyobb vetélytársa az Amazon felkötheti a gatyát, és a részvényesek is, mivel az árfolyama be is zuhanhat. Persze valamikor egy cég kibocsátása felhúzza az adott szektort is, de véleményem szerint most ez nem következik be, és az Amazon árfolyamára negatívan is hathat.

 

Az alábbi ábrán az Alibaba dominanciája kimagasló. Ha megnézzük a forgalma annyi, mint az Ebaynek és az Amazonnak együtt.

ecommerce_alibaba

 

Akkor mi várható? Az, hogy a részvény valószínűleg nagy emelkedéssel nyit majd, sőt kibocsátás utáni napokban is ez lesz megfigyelhető, ahogyan a GoPronál is történt. 

Nézz vissza többször is az Alibabaról szóló cikkeinkbe, hogy a legfontosabb információkat megtudd a kibocsátásról, és a cégről. Kattints ide, itt eléred a többi cikket!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!