A leggazdagabbak a legtöbb pénzüket, vagyonukat vállalkozásaikból szerzik

Vajon miből építik a leggazdagabbak a vagyonukat? Miből áll? Mennyi ingatlanuk van, a vagyonuk mennyi százalékát teszi ki a vállalkozásaikból származó nyereség vagy vagyon? Ezt láthatod most azon az ábrán, amit a VisualCapitalist készített. Azt gondolom nem fogsz meglepődni a számokon, viszont van egy valami, ami azonnal megfogott. Főleg azért is, mert a Minner főleg üzleti ötletekkel, vállalkozásokkal foglalkozik. Nézzük is miről van szó!

Először is, amit az ábrán azonnal látsz, hogy valahol 1 millió dollár  (250 millió forint) összvagyonig az embereknek a legnagyobb vagyoneleme a lakóingatlan. Ez valójában evidens is, mivel nem a lakóhelyünk számát bővítjük a pénzünk növekedése után. Ami érdekes, hogy bár úgy gondolnád, hogy a gazdagok ingatlanokba fektetnek kiderül, hogy minél gazdagabb valaki ez a vagyon elem annál kisebb részét teszi ki az összesnek. Látható, hogy a leggazdagabbak pénze főleg vállalkozásaikban van, ami egyben azt is jelenti, hogy nem olyan likvid, mint a többi vagyonelem, viszont ez hoz a legtöbbet. Láthatóan minél több vagyonnal rendelkezik valaki, annál nagyobb részét teszi ki a vállalkozásának értéke. És ezekben még nincs is bennne a részvénytulajdon.

Nézz rá a Minner vállalkozási ötlet rovatára! Közel 200 ötlet vár rád, hogy tovább gondold, vagy megvalósítsd őket. Akár meglévő vállalkozásodat is kis tudod bővíteni! Kattints ide! 

Forrás: VisualCapitalist 

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!