A Lily drón kamera lesz a GoPro trónkövetelője?

Lily drón kamera lehet a GoPro trónkövetelője, csak feldobod, és már fel is vesz például sportolás közben. A cikkben szereplő képen is jól látszik a működése. A képen a zsebben a távirányítója látható. A ki szerkezet 1,3 kilogramm, az ára nem kimagaslóan drága, 500 dollár (140 ezer forint).
2 óra töltéssel 20 percig tud repülni és felvételt készíteni. Maximum sebessége 40 km/h, és maximum 30 méter távolságban lehet a felhasználótól. Előre beállított, beprogramozott követési opciók közül választhatunk.

De beszéljen helyettem a következő videó:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!