A LinkedIn nem fizetett a túlórákért, vicces

A szakmai közösségi site-ot arra használják a legtöbben, hogy állást találjanak, illetve kapcsolatokat építsenek.  Nagyon sok HR-es és fejvadász keresi ott a leendő dolgozókat. És erre jön egy vicces szituáció, ahol is pont a LinkedIn nem fizette ki az alkalmazottai túlóráit.

Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium hétfőn tette közzé, hogy a LinkedIn beleegyezett a több mint 359 munkavállalója kártérítésébe, és visszamenőlegesen fizet ki több millió dollárt összesen. Van olyan munkavállaló persze aki már nincs is a cégnél.

A cég kijelentette, ezután jobban odafigyel a munkavállalók idejére, és a túlóráért mindenki megkapja a megfelelő juttatást.

Forrás: cnnmoney
Fotó: blog.linkedin

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!