A LinkedIn nem fizetett a túlórákért, vicces

A szakmai közösségi site-ot arra használják a legtöbben, hogy állást találjanak, illetve kapcsolatokat építsenek.  Nagyon sok HR-es és fejvadász keresi ott a leendő dolgozókat. És erre jön egy vicces szituáció, ahol is pont a LinkedIn nem fizette ki az alkalmazottai túlóráit.

Az Amerikai Munkaügyi Minisztérium hétfőn tette közzé, hogy a LinkedIn beleegyezett a több mint 359 munkavállalója kártérítésébe, és visszamenőlegesen fizet ki több millió dollárt összesen. Van olyan munkavállaló persze aki már nincs is a cégnél.

A cég kijelentette, ezután jobban odafigyel a munkavállalók idejére, és a túlóráért mindenki megkapja a megfelelő juttatást.

Forrás: cnnmoney
Fotó: blog.linkedin

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!