A líra tovább gyengülhet

Törökországban se rózsás a helyzet. Sokan párhuzamot vonnak az ukrajnai helyzettel. Erdogan (miniszterelnök) ellen korrupciós hadjáratot indítottak. Valószínűsíthető egy közelgő kormányváltás.

A török líra így is  10 %-ot gyengült az elmúlt időszakban a dollárral szemben. 2007-től pedig árfolyama megduplázódott, tehát rosszabb helyzetben van, mint a forint.  Az elkövetkező időszakban is várható a gyengülés. A 2.39-es szint fölé emelkedés után még tovább mehet az árfolyam. Az egresszív kamat emelés hatására egy kicsit vissza erősödött az árfolyam. A feltörekvő országokból jövő problémák miatt a líra is tovább gyengülhet, ezt a tényt a dollár erősödése még jobban alátámaszthatja.

Aki spekulálni akar, érdemes ránézni a török lírára, és a hozzá kapcsolódó hírekre.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!