A magyar startup az amerikai tőzsén

A top magyar startupok között említik a LogMeIn-t, pedig már rég túlléptek a startuposdin, ők már egy működő globális cég. A cég részvényei a Nasdaqon (amerikai tőzsde) forognak már 2009 óta. Számítógépek, és egyéb eszközök távoli elérésére szakosodtak. Ami valljuk be elég hasznos tud lenni, mikor nem az irodában dolgozunk. Jelenleg vállalat piaci kapitalizációja közel 1 milliárd dollár.

A részvény árfolyama eléggé hektikus, de még így is elég magasan van ahhoz, hogy azt mondjuk a cég tőkeerős. A 47 dolláros árat nem tudta átbökni az elmúlt években, állandóan visszapattant az árfolyam. Általában ezek a visszaesések a negyedéves jelentések idején következtek be. A tőzsde bevezetése óta 99%-ot tudott emelkedni, ami éves 20% profitnak felel meg.

Az árfolyam olyan szinten tartózkodhat, ami már a külföldi befektetők fantáziáját is megmozgatja. Azért is, mert 37 dollárhoz egy szűk kiszállási pontot tudnak meghatározni, így kis kockázattal, dupla annyi nyereséget érhetnek el.
logmein_juli

Forrás: finviz.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!