És igen! Eljött az idő, hogy a Mastercard is annyira minimál dizájnt használ, hogy csak két kör a logója. Ahogy fent is látod ezzel fog megjelenni mindenhol a cég. Nem lesz Mastercard felirat a logón. Ha például egy bolt pénztáránál keresed a logójukat, akkor ezt látod. Mi volt a célja?

A Mastercard szeretné elérni, hogy már ne csak kártyatársaságnak tartsák, hanem technológiai vállalatnak. Mondjuk akkor nevet is kellene változtatniuk. Nem? A cég célja, hogy a logójával azonosítsák úgy, ahogy a Nike-t, vagy az Apple-t.

Mastercard Logó Történelem

Mastercard logó történelem – Saját szerkesztés – Minner.hu

Érdekes ugye? Egyre minimálabb, alig van rajta „valami” Egy korábbi cikkben, már írtam arról, hogyha így folytatjuk, akkor végén már grafikust sem kell fizetni a logótervezéshez. Néhány kreatív megoldás még 2015-ből. Két készítőtől vannak az ábrák, így van azonos is. Hát nagyjából el találták, a Mastercard-nál már megvalósult, igaz azt nem tervezték meg itt, de lássuk be, a trend ugyanez volt.

Megéri a Mastercard-ra “fogadni”. Még 2017-ben írtam a cégről, azóta közel duplájára nőtt az árfolyama. 10 év, 2000%-os hozam – Minden másra ott a Mastercard.

Forrás: BusinessInsider
Fotó: http://zc.com.sa/wp2/wp-content/uploads/2014/04/l1.png
http://cdn.tecnologia21.com/2011/09/logos-famosos3.jpg

Több száz millió a tét! Befektető kereső show döntő. Június 21. Ez nem egy unalmas üzleti rendezvény! Kattints ide!