A Minner 3 éve számokban egy infografikán – Minner a kulisszák mögött cikksorozat 3. rész

2014. február 25-én indult el a Minner.hu. Az első félévben főleg a tőzsderovat dominált, és szépen lassan helyet cserélt a többi rovattal. Főleg a vállalkozásötlet-rovat és a populárisabb tartalmakat tartalmazó gazdasági és üzleti rovat határozta meg a Minner jelenlegi irányát. Most pedig a vállalkozási ötletekhez kapcsolódó vállalkozásrovat az, amit kiemelten kezelek, és az olvasók is lelkesen olvassák. Természetesen a fő rovatokra mindig koncentrálok. Izgalmas 3 év volt, és a következő 3 év még több izgalmat rejt. Az infografika átnézése után olvasd el a nektek szóló cikket: Levél minden olvasónak, melyben még jobban beleláthatsz a Minnerbe.

minner infografika 3 eves_1

A cikksorozat további részei:

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!