A Minner 3 éve számokban egy infografikán – Minner a kulisszák mögött cikksorozat 3. rész

2014. február 25-én indult el a Minner.hu. Az első félévben főleg a tőzsderovat dominált, és szépen lassan helyet cserélt a többi rovattal. Főleg a vállalkozásötlet-rovat és a populárisabb tartalmakat tartalmazó gazdasági és üzleti rovat határozta meg a Minner jelenlegi irányát. Most pedig a vállalkozási ötletekhez kapcsolódó vállalkozásrovat az, amit kiemelten kezelek, és az olvasók is lelkesen olvassák. Természetesen a fő rovatokra mindig koncentrálok. Izgalmas 3 év volt, és a következő 3 év még több izgalmat rejt. Az infografika átnézése után olvasd el a nektek szóló cikket: Levél minden olvasónak, melyben még jobban beleláthatsz a Minnerbe.

minner infografika 3 eves_1

A cikksorozat további részei:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!