A Minner.hu tőzsdére megy! És még több magyar KKV is!

Volt már olyan kérdése olvasómnak, hogy mikor lesz a Minnernek részvénye. Igen, mivel a Minneren a tőzsde rovatot is kiemelten kezelem, így nem volt meglepő a kérdés. Azt is mondhatom, hogy a BÉT legújabb változtatásai, tervei jó lehetőség lesznek a Minner életében is. Megkönnyítik és vonzóvá teszik a tőzsdére lépést. Jobb, ha elkezded gyűjteni a pénzed, mert 5 éven belül a Minner részvényei már a Budapesti Értéktőzsdén fognak forogni. 2-3 év alatt sikerül elérni azt a szintet, hogy a belépés első akadálya elháruljon. Na, de ennyire ne menjünk előre, mert te nem is a Minnerből profitálhatsz először, hanem a BÉT legújabb változtatásaiból! 

A BÉT azt szeretné, ha minél több cég menne tőzsdére, és ezért olyan csomagokat készített, ami segíti a tőzsdére lépést. A cikk végén láthatsz is erről egy videót, ami a napi.hu  2016. június 17-én, Tőzsdére magyar! Új korszak a BÉT-en címmel megrendezett tőzsdekonferenciájáról készül.

Hogy profitálhatsz abból, ha több magyar cég lesz a tőzsdén? 

Lesz időd kigondolni mit is tegyél. Nézd meg ezt a videót, mert fontos és hasznos információkat hallhatsz benne! 

Fotó: Facebook/Budapesti Értéktőzsde
Napi.hu konferencia
Forrás: BÉT

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!