A Morgan Stanley optimista

Egy 27 oldalas tanulmányt adott ki a Morgan Stanley, amiben benne van, hogy az Sp500 2020-ra a 3000-es szintet is el érheti. Elemzésükből kiderül, hogy számításaik szerint egyik leghosszabb emelkedési időszak lehet. És szerintük az amerikai gazdaság szépen lassan emelkedik.

Igaz az optimizmus mellett írnak arról is, hogy persze egy geopolitikai, politikai esemény meg is döntheti akár az elképzeléseiket. De a legtöbb érv az emelkedés mellett van. És ha gazdaság jól megy, a tőzsde is emelkedni fog. Persze kiingások lesznek, korrekciók lesznek, nem nyíl egyenesen megy felfelé az árfolyam.

A tanulmányból kiderül tehát, hogy egy hosszú emelkedő ciklusban van az amerikai gazdaság, már pedig ez kihat a többi országra is, mivel az USA az egyik ország, ami húzza globálisan a gazdaságot. Az biztos, hogy a befektetők óvatosak a 2008-ban kezdődő válság miatt.

Forrás: cnnmoney

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!