KezdőlapTőzsdeA Morgan Stanley optimista

A Morgan Stanley optimista

-

Egy 27 oldalas tanulmányt adott ki a Morgan Stanley, amiben benne van, hogy az Sp500 2020-ra a 3000-es szintet is el érheti. Elemzésükből kiderül, hogy számításaik szerint egyik leghosszabb emelkedési időszak lehet. És szerintük az amerikai gazdaság szépen lassan emelkedik.

Igaz az optimizmus mellett írnak arról is, hogy persze egy geopolitikai, politikai esemény meg is döntheti akár az elképzeléseiket. De a legtöbb érv az emelkedés mellett van. És ha gazdaság jól megy, a tőzsde is emelkedni fog. Persze kiingások lesznek, korrekciók lesznek, nem nyíl egyenesen megy felfelé az árfolyam.

A tanulmányból kiderül tehát, hogy egy hosszú emelkedő ciklusban van az amerikai gazdaság, már pedig ez kihat a többi országra is, mivel az USA az egyik ország, ami húzza globálisan a gazdaságot. Az biztos, hogy a befektetők óvatosak a 2008-ban kezdődő válság miatt.

Forrás: cnnmoney

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek