A nagy böngészőváltás egy gifben

A Google böngészője a Chrome egyszerűen letarolt mindent és mindenkit. A Google több termékével is befuccsolt már? Ugyan! A böngészők között az első helyen áll, a mobiloperációs rendszereknél is tarol. A Chrome-mal pedig még nagyobb előnyre tett szert, mivel így is rengeteg adatot gyűjt rólunk, a böngészővel pedig még könnyebb dolga van. Mindezek fényében a Google+os fiaskó nem jelent semmit.

Nézd meg ezt az ábrát, majd ezután kattints a Google részvény elemzésére.
A Google újra tündökölhet? Megelőzi az Apple-t?
chromegif

Forrás: dadaviz

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!